Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Alimak Group Sweden AB

Erfaren systemtekniker till Alimak

På Alimak är vi alltid intresserade av talanger som vill bidra till att befästa vår position som världsledande tillverkare av hissar för bygg- och industrisektorn. Vill du vara del i vår framgång? Nu söker vi en erfaren systemtekniker som vill göra skillnad och driva verksamheten framåt! Du kommer att ingå i en global IT-organisation med lokal leverans.

IT-avdelningen består idag av tre personer. I takt med att verksamheten utökar sin användning av IT och att komplexiteten i vår systemmiljö ökar så kommer vi att utöka avdelningen med ytterligare en person.

Om Alimak
Alimak Group Sweden AB som är beläget i Skellefteå, startades 1948. Företaget är idag världens ledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar. Verksamheten i Skellefteå har cirka 350 anställda och ingår i Alimak Group. Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där kvalité, teknik och säkerhet står i centrum.

Om Skellefteå
Skellefteå är Norrlands och Sveriges till ytan största kustkommun och en plats med ovanligt bra förutsättningar för att väcka nya tankar, förverkliga drömmar och välja sin egen väg. Med omväxlande årstider, rika naturtillgångar, korta avstånd och en starkt rotad kultur av kreativitet, entreprenörskap och jämlika möten skapar vi tid och utrymme att växa genom det kanske allra mest värdefulla: våra egna och varandras idéer.

Arbetsuppgifter
I din roll kommer du arbeta tillsammans med övriga medarbetare på avdelningen inom områden som användarsupport, teknisk support, hårdvarusupport och systemförvaltning. Du kommer därmed arbeta brett med arbetsuppgifter inom IT. I tillägg till din allmänna roll kommer du ansvara mer specifikt för systemförvaltning, systemuppgraderingar och systemimplementationer. Du kommer att utveckla, samordna och förvalta företagets systemmiljö. I den senare delen ingår sådana uppgifter som att leda den tekniska delen i förvaltningsorganisationen för olika system, delta i och leda projekt för uppgradering och implementation av IT system. Du kommer även ingå i ett samarbete inom koncernen där du bistår med kompetens inom området till medarbetare från andra delar av välden.

Du kommer rapportera direkt till företagets IT-chef. Placeringsort för denna tjänst är Skellefteå och det finns möjlighet till distansarbete ett par dagar i veckan om du inte redan bor i Skellefteå.  

Kvalifikationer
Som medarbetare på IT-avdelningen behöver du ha eftergymnasial utbildning inom data, IT eller elektronik, alternativt gymnasial utbildning och flerårig relevant arbetslivserfarenhet. Du har några års erfarenhet från liknade roll och finns kunskap inom projektledning samt IT-system som Microsoft Azure, Intune och Autopilot är det meriterande. Språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav, både i tal och skrift.

Som person har du ett öppet och kundorienterat förhållningssätt. Du bör ha förmåga att arbeta agilt med problemlösning. Eftersom arbetet är intensivt i perioder bör du även kunna prioritera och agera lugnt i en tillfälligt stressig miljö. För att trivas i rollen tror vi att du är en driven och självgående person med en förmåga att snabbt sätta dig in olika ärenden. Du är social, positiv och ansvarsfull.

Erbjudande
Som medarbetare på Alimak kan du bidra, påverka och göra skillnad när du tillgodoser våra kunders behov med målsättningen att överträffa deras förväntningar. Vi erbjuder en tillvaro där problemlösning och samarbete går hand i hand. Du blir en viktig del i en gemenskap där kunden står i fokus och du ges möjlighet att växa som individ. Utöver detta erbjuder vi bland annat:

•                     Möjlighet till flexibla arbetstider
•                     Ersättning vid kostnad för tandvård
•                     Ersättning vid kostnad för massage
•                     Ersättning vid kostnad för träningskort
•                     Tillgång till eget gym på arbetsplatsen
•                     Tillgång till sjukgymnast, läkare, psykolog, mm via företagshälsovård
•                     Tillgång till företagets idrottsförening Alimak IF, med olika aktivitetssektioner som samordnar träffar inom fotboll, hockey, golf, cykling, mm.
•                     Rabatterade hockeybiljetter
•                     Tillgång till fjällstuga
•                     Avdelningsaktiviteter där företaget bidrar med personalpeng

Övrig information
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup men du kommer att bli anställd direkt av oss på Alimak. Vid frågor vänligen kontakta Fredrik Nilsson på [email protected] eller 073-0475761. Du kan även kontakta rekryterande chef Fredrik Bergsten för mer information på telefon 0910-87007. Facklig företrädare för Unionen; Mats Johansson, telefon 0910-87030.
Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 2023-03-31. Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompentensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund.
 
Vi ser fram mot att ta del av din ansökan!
 

Fler jobb inom IT/Teknik

Systemutvecklare till TietoEvry i Umeå

Systemutvecklare till TietoEvry i Umeå

Tieto Evry Sweden AB - Umeå | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

Andra linjens support till Tekniska Verken

Andra linjens support till Tekniska Verken

OnePartnerGroup Östergötland AB | Östergötlands län, Linköping | IT/Teknik

Teknisk support till Domino Sweden

Teknisk support till Domino Sweden

Domino Sweden AB - Linköping | Östergötlands län, Linköping | IT/Teknik

IT Support till Simplify Göteborg!

IT Support till Simplify Göteborg!

Simplify Sverige AB | Västra Götalands län, Göteborg | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 30 mars. Skynda dig att söka!