Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Erfaren Säljare med kunskaper från Byggbranschen

Är du en senior försäljare som har rötter inom byggbranschen och vill vara en del av den tillväxt som sker i Skellefteå? Då är det dig vi söker!

I rollen som säljare för Borga Plåt kommer du arbeta både med korta och långa upphandlingar från förfrågan till skrivet kontrakt. Du förbereder och genomför kompletta och genomarbetade överlämningar till våra projektledare och deltar på slutbesiktningar vid behov.

Vi söker en målinriktad säljare som är kund- och lösningsorienterad och som förstår säljprocessen. För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet från att sälja lösningar och vet hur du ska sätta dig in i kundens funktionella som estetiska behov. Att ha kännedom om processer inom byggsektorn och olika upphandlings- och avtalsformer är en fördel. Erfarenhet från byggnation av kommersiella fastigheter och industrifastigheter är meriterande. Resor och kundbesök sker med jämna mellanrum och därav är körkort ett krav.

Vi tror att du som person är en utåtriktad social människa för att kunna möta upp nya kunder och bygga relationer med dessa. Som person bör du ha ett stort självdriv, vara uthållig men samtidigt affärsmässig och prestigelös. 

Placeringsort i Skellefteå på kontor med befintlig hallsäljare. Då vi är ett internationellt företag ser vi att du behärskar engelska i både tal och skrift.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan!
 

Borga är en plåttillverkare och hallbyggarkoncern med rötterna i Skaraborg och en verksamhet som sträcker sig ut i Europa. Borga omsatte cirka 602 MSEK 2020 och har cirka 340 anställda inom koncernen. Borga har egen tillverkning vilket gör Borga till en komplett hallbyggare.