Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Skelleftebygg

Ekonomiadministratör till Skelleftebygg

Är du ekonomiadministratör och sugen på en spännande utvecklingsresa, då är Skelleftebygg företaget för dig!

Vi söker just nu en ny kollega till vår ekonomiavdelning!

Vilka är Skelleftebygg?
Vi är idag ett av Skellefteås mest anlitade byggserviceföretag med 110 medarbetare och en omsättning på cirka 300 miljoner. Vi jobbar nära och tillsammans med våra kunder och bland dem kan nämnas Skellefteå Kommun, Skellefteå Kraft, Riksbyggen, HSB, Northvolt m.fl.
Vill du veta mer om oss, besök gärna Skelleftebygg.se

Vi är ett familjärt företag, hos oss är alla välkomna och på vårt kontor förekommer även sällskapsdjur som lättar upp stämningen och förenklar livspusslet för matte och husse.
Ett gott rykte, en stark ekonomi, engagerade medarbetare och inte minst en kraftfull organisation innebär att Skelleftebygg är en aktör att räkna med.

Information om tjänsten
Skelleftebygg är idag Skellefteås näst största lokala byggföretag. Då organisationen hela tiden växer behöver vi nu förstärka vår ekonomiavdelning med en ekonomiadministratör. Du blir en del i ett starkt team med fokus på att hantera ekonomifrågor för hela verksamheten. Du förväntas kunna samarbeta väl när det krävs men även ta eget ansvar för individuella uppgifter.
Vi erbjuder en arbetsplats i helt nyinvigda lokaler där du får möjlighet att påverka din vardag och bidra till företagets tillväxt och framtid. Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar och med en tydlig vision; att vara det självklara valet för både medarbetare och våra kunder.
Våra viktigaste kärnvärden är att medarbetare ska känna delaktighet, engagemang och personligt inflytande.

Som medarbetare på vår ekonomifunktion får du arbeta med ekonomifrågor såsom:
Löpande bokföring
Kund- och leverantörsreskontra
Fakturering
Viss lönehantering
Telefonväxel
God datorvana är en förutsättning och vi använder M365 och Pyramid Affärssystem.

Vem är du? 
Vi söker dig som har relevant utbildning och förvärvad erfarenhet från arbete med ekonomi i ett medelstort företag. Har du dessutom erfarenhet från byggsektorn så är det ett stort plus.
Du är trygg i din roll och kompetens och en person som klarar högt tempo när det krävs.
Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift, men kan även hantera kommunikation på engelska obehindrat.

Start enligt överenskommelse 2023.
Placering: Skellefteå.
Anställningsform: Tillsvidare med 6 mån provanställning.
Omfattning: 100% eller enligt ök.

Övrig information
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup men du kommer att bli anställd direkt av oss på Skelleftebygg AB . Vid frågor vänligen kontakta Fredrik Nilsson på [email protected] eller 073-047 57 61 alternativt Susanne Lohman på [email protected] eller 072-224 77 55. 
Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 2023-09-30. Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.
Vi arbetar kompetensbaserat för att säkerställa en rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund.
Vi ser fram mot att ta del av din ansökan!

Om Skellefteå
Skellefteå är en växande plats. Under 2022 växte kommunen med över 1000 nya invånare och allt talar för att utvecklingen kommer att fortsätta under många år. Det har bidragit till en stark framtidstro med en ökad bredd av karriärmöjligheter, ett större utbud för livet vid sidan om arbetet och öppenhet för förändring, idéer och nya människor. Den kombinationen har gjort Skellefteå till ett allt starkare alternativ för människor och familjer i alla faser av livet. Läs gärna mer om platsen på www.skelleftea.se

 

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiassistent till kommande uppdrag

Ekonomiassistent till kommande uppdrag

ONEPARTNERGROUP SYDOST AB | Kronobergs län, Växjö | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomichef rekryteras till Skandinaviska områdesskydd

Ekonomichef rekryteras till Skandinaviska områdesskydd

Skandinaviska områdesskydd | Stockholms län, Haninge | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomichef till Teknikprodukter Nordic AB

Ekonomichef till Teknikprodukter Nordic AB

Teknikprodukter AB - Huskvarna | Jönköpings län, Jönköping | Ekonomi/redovisning/inköp

Lönespecialist till UW-ELAST i Mariestad

Lönespecialist till UW-ELAST i Mariestad

UW-ELAST | Västra Götalands län, Mariestad | Ekonomi/redovisning/inköp