Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Delägare/konsultchef

OnePartnerGroup växer längs Norrlandskusten, liksom i resten av landet. Vi söker en konsultchef till vårt kontor i Skellefteå. Kontoret är under uppbyggande och du kommer att spela en viktig roll i uppstarten. På sikt ser vi gärna dig som delägare i bolaget.

Dina arbetsuppgifter
Som konsultchef får du ett helhetsansvar för att sälja in och leverera bemanningstjänster. Vill du arbeta med fokus på att hitta, bygga nätverk, matcha och erbjuda rätt kompetens i rätt tid till nya och befintliga kunder? Är du en relationsbyggare med ett genuint intresse för människor och affärer, som tycker om att arbeta med att ta ett stort ansvar för hela processer? Då borde du söka rollen som konsultchef hos oss.

Din profil
Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad och att du är orädd inför nya utmaningar och kundsituationer. För att lyckas i den här rollen behöver du vara duktig på att kommunicera, såväl internt med kollegor och konsulter, som externt med kunder och kandidater. Som ledare är du genuint intresserad av att få människor att nå sin sanna potential. Ett prestigelöst förhållningssätt till människor och arbetsuppgifter är en förutsättning för att trivas i teamet där vi alla jobbar tillsammans och hjälps åt. Du är strukturerad och har förmåga att organisera ditt eget arbete på ett effektivt sätt. 

Om OnePartnerGroup
Vi erbjuder dig en viktig roll hos en expansiv aktör som ständigt utvecklas. Som konsultchef hos oss får du driva och utveckla vår verksamhet tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare. OnePartnerGroup är ett företag med starka värderingar (framåtlutade, schyssta och lagspelare) som du skall dela för att passa in och trivas hos oss.  Vi ingår i en stabil koncern vilket borgar för såväl ekonomisk stabilitet som service gällande administrativa stöd. I företagsgruppen ingår även en reklambyrå vilket skapar förutsättningar för modern kommunikation för att attrahera kunder och kandidater på rätt marknad.

Information
Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Peter Nilsson Sandlund, VD, OnePartnerGroup Norr AB, [email protected], 070-549 94 82. Vi arbetar med löpande urval så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 2021-07-31.

Urvalet sker löpande och anställning kan ske innan ansökningstiden gått ut, skicka därför in din ansökan redan idag!