Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Skellefteå AB

Affärsdriven Bemanningsansvarig/Konsultchef

Vill du bli vår nya kollega? Nu har du möjligheten!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning. Vi söker nu efter en ansvarig för vår bemanningsverksamhet till vårt framåtlutade Skellefteå-team. Är du den prestigelösa personen som gillar att bygga nya relationer med kunder och konsulter i en omväxlande vardag? Då tycker vi du ska läsa vidare.

I OnePartnerGroup-familjen gillar vi människor med drivkraft, ambitioner och samhällsengagemang som hela tiden vill utvecklas och som mår bra av att ta stort eget ansvar. Vi är ett personligt och entreprenörsdrivet bolag där vi ger människor möjlighet att utvecklas tillsammans. Med värdeorden framåtlutadschysst och lagspelare har vi lyckats etablera vårt varumärke över hela landet. Orden är hämtade från idrottsvärlden och står för att vi på OnePartnerGroup alltid vill ligga steget före i branschen, samtidigt som vi vill agera schysst mot våra kunder, konsulter, kandidater och mot varandra – att alltid välja laget före jaget och där ser vi att du har samma värderingar som oss. Som koncern är vi inom vår bransch en av de största spelarna på den svenska marknaden, där vår främsta styrka ligger i den lokala förankringen och familjära känslan.

Hur ser då din arbetsdag ut? Du har ett självständigt ansvar för kunder och konsulter inom vår uthyrningsverksamhet inom alla affärsområden. I rollen ingår ett stort säljansvar mot både nya och befintliga kunder. Arbetet ställer höga krav på självständighet, samtidigt som du arbetar nära dina kollegor. Du kommer att vara ansvarig för hela rekryteringsprocessen, dvs. kravprofilstagning hos kund, annonsering, bearbetning av ansökningar, urval av kandidater, djupintervjuer, referenstagning, personbedömning samt löpande kontakt med kund och kandidat. I rollen ingår även att vara aktiv i sociala nätverk samt närvara vid rekryteringsträffar och arbetsmarknadsdagar. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som präglas av stor öppenhet och hög teamkänsla där vikten av att hjälpa varandra för att nå till målet väger tyngre än din individuella prestation.

Vi är en flexibel och modern arbetsgivare där vi ger dig stort förtroende och frihet att styra ditt arbete, förutsatt att samtliga tar ansvar för att verksamheten flyter på felfritt. Arbetsbelastningen kan skifta mycket beroende när på året/månaden/veckan/dagen man står och det är därför viktigt att man snabbt kan prioritera om och tempoväxla, samt trivs med det. 

För att du ska trivas i rollen bör du vara prestigelös, med en stark vilja till att utveckla och utmana – både dig själv, dina kollegor och marknaden. Du är även ansvarstagande och en schysst lagspelare. Hos oss gör vi saker tillsammans!
Vi ser med fördel att du har ett nätverk i vår region och är en naturlig relationsskapare. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har körkort, god kommunikationsförmåga i svenska och engelska, både i tal och skrift samt hög IT-mognad. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet!

Varför ska du välja OnePartnerGroup Skellefteå?
Vi befinner vi oss i början på en otroligt rolig resa här i Skellefteå. Med rätt engagemang och ambitiöst arbete har du chansen att vara med och bygga grunden till framtidens OnePartnerGroup Skellefteå, uppåt och framåt!  Vi vill vara världens bästa arbetsgivare och arbetar hela tiden för att bygga en schysst och givmild kultur där det alltid ska vara kul att gå till jobbet. Vi vill att det ska finnas en stark trygghet, öppenhet och tillit till varandra i gruppen. 

Känner du att den här tjänsten skulle passa dig och du vill bli vår nya kollega? Då tycker vi att du ska söka tjänsten omgående! Sista ansökningsdag är den 16 april men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:
Fredrik Nilsson 0730-475761 alt. [email protected]   
 

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

VD-assistent till Hummeltorp

VD-assistent till Hummeltorp

Hummeltorp Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Orderadministratör till Advania

Orderadministratör till Advania

Advania Sverige AB (Stockholm) | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Butikssäljare till Joutun

Butikssäljare till Joutun

Jotun Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Produkt- och leveransadministratör till Advania

Produkt- och leveransadministratör till Advania

Advania Sverige AB (Stockholm) | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR