Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker CNC-Operatörer inför hösten

Inför hösten söker vi CNC-Operatörer till företag i Skaraborg. 
Då vi har ett högt tryck på förfrågningar gällande CNC-Operatörer söker vi nu dig som är utbildad CNC-Operatör eller har motsvarig arbetserfarenhet. 

Arbetsuppgifter/Profil: 

Arbetsuppgifter som vanligtvis förekommer som CNC-operatör är att operera svarvar, fräsar och andra fleroperationsmaskiner, både manuellt ställa in maskin och programmera. Det innebär även att hantera maskinen genom att byta bit, starta den samt byta verktyg vid behov. 
Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör med erfarenhet av omställningar och verktygsbyten, det är en stor merit om du har erfarenhet av programmering. Vi ser också att du som söker har några års arbetserfarenhet inom branschen.
Vi söker dig som är noggrann, driven och har ett stort tekniskt intresse. Krav är att du pratar och förstår svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort med tillgång till bil.

Ansökan

Vecka 28-32 har vi semester vilket gör att processen kommer fortsätta först efter det. Processen kan också därför dra lite på tiden. Vi träffar kandidater löpande efter vecka 32, du är självklart välkommen att skicka in din ansökan för tjänsten innan denna tid. Du söker med ditt CV och personliga brev.
Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. Vid frågor angående tjänsten kontakta kandidatansvarig Julia Hillerström. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi är verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2 500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som passar dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller en rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se