Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

SKARA ENERGI

Elnätsdesigner/beredare sökes till Skara Energi

Skara Energi är ett bolag fullt med ambitioner som är uppskattat både bland kunder och hos medarbetare. Verksamheterna elnät, fjärrvärme, stadsnät och VA ger Skaraborna ”Lösningar för livet” och skapar ett värde för kommunen ekonomiskt och genom bidrag till utvecklingen. De senaste åren har fokus legat på att bygga ut infrastrukturen avseende VA på landsbygd och på fiber. Målet att göra Sverige fossilfritt, och samtidigt hantera det ökade elbehovet gör att el och fjärrvärme framöver kommer att ligga i fokus.

Vill Du bidra i arbetet med att säkra vår elleverans och kapacitetsutbyggnad för att möjliggöra Skaras infrastruktur för elbilsladdning och lokala elproduktion? Då är detta rätt chans för dig! Bor du långväga men kan tänka dig att flytta närmre Skara? Här får du tips, inspiration och svar på frågor kring livet i Skaraborg. www.livetiskaraborg.se/

Läs mer om oss på www.skaraenergi.se 

Välkommen till Skara Energi – Lösningar för livet! 
På Skara Energi ingår du i ett familjärt bolag med engagerade och framåtsträvande kollegor som utgör en dynamisk och samhällsviktig verksamhet. Här erbjuds du en spänningsfylld och variationsrik vardag där du kommer ha stor frihet och möjlighet att påverka verksamhetens arbete inför framtida utmaningar. Med värdeord som passion, tillit och smarta gör medarbetarna skillnad, tar egna initiativ och känner frihet att prova nya saker, de gör helt enkelt mer av mindre. 

Dina arbetsuppgifter
I rollen som elnätsdesigner arbetar du strategiskt med att visualisera och skapa planer inför framtiden. Du hjälper till med en långsiktig uppbyggnad av nätet och jobbar med beredning, projektering och dokumentering av elnät från 0,4 kV till 12 kV. Du kommer även ansvara för nätberäkningar, kostnadskalkyler, tillståndsfrågor, upprätta/uppdatera nät- och kunddokumentation, hantering av tekniska lösningar, materiel- och utförandebeställningar samt uppföljning. Då det är en liten organisation är du även ansiktet utåt vid förfrågningar från kunder och försäljning. Tjänsten innebär både kortsiktig och långsiktig planering samt en nära dialog och samarbete med kunder, kommunen, utförandeentreprenörer, markägare och myndigheter, där du också bidrar med din kunskap och agerar som en stöttande part. Då vi har ett regionalt samarbete kring vårt elnätsdokumentationsprogram, Trimble, finns möjlighet att växa i en roll som superuser samt lokal och regional administratör. Du kommer ha stor frihet i att planera din arbetsdag utifrån ställda arbetsuppgifter och verksamhetens behov, vilket ger en varierande och inspirerande dag med utmaningar och möjligheter till utveckling.

Din profil
Vi söker en driven, resultatfokuserad och självgående person som motiveras av att generera kundnöjdhet genom att arbeta på ett professionellt och engagerat sätt. Du är kommunikativ, serviceinriktad och har en lösningsfokuserat tillvägagångssätt i alla lägen. Vidare är du prestigelös i ditt sätt att vara,  inte har något emot att rycka in där det behövs, i kombination med att du har en stark vilja och nyfikenhet till att lära dig nya saker.

För att lyckas i rollen bedömer vi att du har en utbildning inom elkraft/högspänning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området. Du har goda kunskaper inom samtliga Office-program samt behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Följande är meriterande:

  • Jordkabelnät och nätstationer i en roll som beredare och/eller distributionselektriker
  • Projektering
  • EBR, avtalshantering, entreprenadjuridik, kalkylering och anbudsarbete
  • CAD och/eller GIS system för elnätsdokumentation

Tjänsten är på heltid, dagtid med start enligt överenskommelse. 
 

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Hillerström på 079-073 48 97 eller [email protected]
Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!  

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och lång sikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Ingenjör inom utveckling och testning till kund i Jönköping

Ingenjör inom utveckling och testning till kund i Jönköping

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Ingenjörsyrken

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Statkraft söker Resource Manager & Project Control

Statkraft söker Resource Manager & Project Control

Statkraft Sverige AB | Västernorrlands län, Sollefteå | Ingenjörsyrken

Statkraft söker Resource Manager & Project Control

Statkraft söker Resource Manager & Project Control

Statkraft Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Ingenjörsyrken

Projektledare till kund i Jönköping

Projektledare till kund i Jönköping

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Ingenjörsyrken