Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

AB Axevalla Travbana

Axevalla Travbana söker anläggningsarbetare!

Axevalla är en av Sveriges största travbanor och en del av Svensk Travsport. Banan är belägen vid riksväg 49 mellan Skara och Skövde. Verksamheten bedrivs av den ideella föreningen Västergötlands Travsällskap. Här arrangeras varje år Trippeltravet med StoChampionatet. Nu utökar anläggningsavdelningen med ytterligare en kollega i form av en anläggningsarbetare som kommer vara med och möta verksamhetens framtida utvecklingsbehov. Kanske är det dig vi söker?

Läs mer på www.axevalla.se

Arbetsuppgifter: 
I rollen som anläggningsarbetare på Axevalla Travbana arbetar du brett med många olika arbetsuppgifter som rör driften av anläggningen. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du över anläggningens fastighetsskötsel samt skötsel av vägar, grönområden och hagar med mera. Du blir en del av ett arbetslag som leds av vår anläggnings- och fastighetschefchef i det vardagliga arbetet. 

Profil: 
Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt gymnasieutbildning, har du dessutom utbildning som är riktad mot fastighetsfrågor är det meriterande för tjänsten. 
Som person är du flexibel, arbetsam och serviceinriktad då arbetet innebär att du jobbar nära hästar, travtränare samt de verksamheter som finns inhyrda på anläggningen. 
Du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat och har goda kunskaper i Office-paketet. 

B-körkort är ett krav, har du även truckkort och hjullastare är detta meriterande. Vi ser gärna kandidater som bor i närområdet då man behöver vara på plats under sin arbetstid, samt att förskjuten arbetstid kan komma att uppstå i samband med tävlingsdagar eller andra evenemang.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvariga rekryterare Staffan Arkelöv på 073-660 75 34, eller Julia Hillerström på 079-073 48 97. Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se