Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

DHL Global Forwarding (Sweden) AB

Forwarding Specialist rekryteras till DHL

DHL utökar och rekryterar Speditörer till sitt kontor i Stockholm-Arlanda! Ta chansen att bli en del av ett marknadsledande företag med starka och viktiga värderingar. Du får en vardag där du får möjlighet att påverka och växa i enhet med företaget. Välkommen!

Delar du våra värderingar; passion, entreprenurship, excellence och teamwork samt vill vara med och bidra med ständiga förbättringar kommer du trivas hos oss. Vi delar med oss av kunskap och hjälper varandra, vi är passionerade i det vi gör och har ett positivt förhållningssätt. Tempot hos oss är högt, vi gillar när det är fart. Att vi är olika som individer stärker oss som företag och vi värdesätter diversity. 
Vi utökar vår organisation och söker flera Freight Forwarding Specialister till vår AFR operations i Stockholm-Arlanda/Märsta. Vi erbjuder ett dynamiskt och omväxlande speditionsarbete tillsammans med erfarna medarbetare i ett framgångsrikt team. 

Dina arbetsuppgifter
I ditt arbete som speditör hos DHL kommer du hantera bokningar från kund, andra kontor eller från vårt nätverk, alltså är det du som skapar och bekräftar bokningar och ser till att samtliga transportsätt utförs i tid enligt kunden och produktens krav. Du uppdaterar även systemet med relevant och korrekt information för att få och kunna ge senaste information om sändning i tid enligt gällande lagar och interna rutiner.
Du arbetar även med:

  • Bokar sändningar på det mest kostnadseffektiva sättet
  • Arbetar proaktivt med att informera kund om leveransstatus, eventuella incidenter och lösning på problemet
  • Svarar på inkommande prisförfrågningar och handhar merförsäljning, samt tar hand om kundförfrågningar relaterade till Go Green (klimatkompensation)
  • Följer upp rapporter och vidarebefordrar dem till kund
  • Arbetar med daglig kundnöjdhet, genom regelbundna uppföljningar och gillar att arbeta med ständiga förbättringar

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som speditör eller i en liknande roll inom transport/logistik. Du har gymnasial utbildning, eftergymnasial utbildning eller högskoleutbildning inom transport/logistik. Du drivs av mål och resultat och tycker det är roligt att delta och driva förändringsarbeten. Du är också en person som gärna tar initiativ och känner ansvarskänsla. I den här rollen är service och lyhördhet för våra kunder viktigt och vi vill att även du delar vår tanke. För att lyckas i rollen är du noggrann, strukturerad och analytisk. Du tycker om att arbeta i grupp men ser inga problem i att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Vi ser också att du har goda IT-kunskaper och tidigare erfarenhet av att ha arbetat i system som stödjer transporten samt goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.
Viktigt för oss är att du delar våra värderingar; Excellence, Entrepreneurship, Teamwork och Passion

Vi erbjuder dig
Förutom en arbetstid på 37,5 h/vecka och möjlighet till flex samt att jobba remote (40/60) är vi ett värderingsstyrt företag med tydlig strategi och mål, där får vara med och påverka på olika sätt. Våra grundpelare är respekt och resultat i allt vi gör, vi tar miljöutmaningarna på allvar genom vårt globala Go Green program och erbjuder förmåner som tex. friskvård, föräldralön och förmånliga försäkringar. Hos oss kommer du kommer att omges av kunniga, engagerade och trevliga kollegor, både lokalt och globalt – i vår medarbetarundersökning är Teamwork ett av de områden som alltid får högt resultat. Inom DPDHL är utveckling centralt och förutom internationella kontakter har vi ett internt utbildningsprogram.

Om DHL
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 550 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom.
Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL Global Forwarding ingår i Deutsche Post DHL Group.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar DHL med OnePartnerGroup Stockholm och ansvarig för rekryteringen är Josefine Blomkvist. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Rådande semestertider kan göra att det kommer dröja något med återkoppling från oss men vi lovar att återkoppla till dig så snart vi kan.
 
Vi önskar dig en underbar sommar och vi ser fram emot att läsa din ansökan efter semestern!
 

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Truckförare till DHL i Torslanda

Truckförare till DHL i Torslanda

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker nu engagerade lagermedarbetare

Vi söker nu engagerade lagermedarbetare

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Flexibel tjänst som Lösullsinstallatör och C-chaufför på familjärt företag!

Flexibel tjänst som Lösullsinstallatör och C-chaufför på familjärt företag!

Svenljunga Byggnadsisolering AB | Västra Götalands län, Härryda | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Lastbilschaufförer sökes till Strängnäs!

Lastbilschaufförer sökes till Strängnäs!

OnePartnerGroup Bemanning AB | Södermanlands län, Strängnäs | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.