Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

CNC-operatörer sökes

Till vår kund i Sala söker vi nu CNC-operatörer.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör kommer du vara en viktig del i företagets produktionskedja. Stor vikt läggs vid eget ansvarstagande och självständighet. Vi söker dig som vill utvecklas och ser långsiktigt på din yrkesroll.

Personliga egenskaper 
För att passa i rollen som CNC-operatör behöver du vara:
* Målinriktad och drivs av viljan att skapa förändring till fördel för kunder och kollegor
* Analytisk, kommunikativ och bra på att urskilja viktig information
* Lugn och stresstålig med bra överblick

Anställningsform
Visstid 6 mån för att sedan övergå till en tillsvidaretjänst direkt hos kund.

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön.

Övrig information:
Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat! 
 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Utifrån en stark förkärlek för entreprenörskap, människor och samhällsförbättring arbetar OnePartnerGroup med rekrytering, bemanning och utbildning. Vi hjälper företag att växa och ger människor arbete och möjligheter att utvecklas.