Miljökoordinator till Tarkett

Ronneby

Miljökoordinator till Tarkett


Är du en koordinator med inriktning mot miljö eller kemi? Vill du ingå i ett team med tekniker och ingenjörer i en verksamhet där hållbarhet är en strategisk prioritet. Tarkett i Ronneby letar just nu efter en Miljökoordinator till sitt team.

Om kundföretaget
Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv och vägg för hemmiljö såväl som hela funktionslösningar för offentlig miljö. Tarkett erbjuder ett rikt utbud av trägolv, plastgolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt våtrumsgolv och vägg. Med sina ca 13 000 anställda är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2016 omsatte företaget 2,7 mrd Euro. Ronneby är koncernens största produktionsenhet för homogena plastgolv för offentlig miljö. Vi arbetar enligt WCM, World Class Manufacturing, vilket är en metodik inom Lean Production som fokuserar på hur vi ska utveckla vår tillverkning till att nå världsklass.

Din profil
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning miljö, kemi eller likvärdig kompetens, samt att du har flerårig erfarenhet som miljökoordinator/miljösamordnare. Du är mycket kunnig inom miljölagstiftning i allmänhet och specifikt för verksamheten i synnerhet. Du har erfarenhet av miljöutredning, bedömning och värdering av miljöaspekter samt ledningssystemet ISO 14001. Det är även meriterande om du har kunskap inom emissionsproblematik (luft och vatten).

Som person är du fokuserad och har sinne för att strukturera problem, prioritera samt genomföra lösningar. Du är en positiv person, engagerad, ansvarstagande och resultatorienterad samt har förmågan att omsätta teori i praktik.

Dina arbetsuppgifter:
– Uppdatera samt kontrollera efterlevnad av gällande miljölagstiftning
– Kommunicera med och rapportera till olika myndigheter och certifieringsorgan
– Samla in, sammanställa och rapportera miljönyckeltal
– Samarbeta med andra avdelningar inom företaget som labb, marknad, teknik och produktion i vårt systematiska arbete med miljöförbättringar
– Stödja, bistå, rapportera och koordinera erforderliga miljöuppgifter till pelarledare Miljö

För att du ska lyckas i rollen som Miljökoordinator krävs det att du har helhetssyn och en förmåga att effektivt kunna hantera förändrade förutsättningar och nya utmaningar. Svenska och engelska är språk som du behärskar både i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har kunskap och vana inom World Class Manufacturing (WCM) eller annan metodik inom Lean Production.

Låter detta spännande?
Tarkett har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka in din ansökan till www.onepartnergroup.se senast 29/3. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jenni Aronsson på nummer 0455 – 34 15 91.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Laddar...