Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Tarkett

Mekaniker till Tarkett


Tarkett i Ronneby söker en Mekaniker till sin underhållsavdelning.

Är du en driven, positiv lagspelare med mycket energi och vill tillhöra ett utvecklande företag? Då är det här tjänsten för dig.

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv och vägg för hemmiljö såväl som hela funktionslösningar för offentlig miljö. Tarkett erbjuder ett rikt utbud av trägolv, plastgolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt våtrumsgolv och vägg. Med sina ca 13 000 anställda är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. Ronneby är koncernens största produktionsenhet för homogena plastgolv för offentlig miljö. Tarkett arbetar enligt WCM, World Class Manufacturing, vilket är en metodik inom Lean Production som fokuserar på hur tillverkningen kan utvecklas för att nå världsklass.

Dina arbetsuppgifter
Som Mekaniker kommer du ingå i ett team inom Tarketts underhållsorganisation.

I din roll som Mekaniker kommer du att:

– Arbeta med att förebygga, avhjälpa och förbättra underhållet inom produktionsområdena i Ronneby
– Planera, leda, analysera och genomföra större underhållsarbeten vid planerade stopp
– Utföra mät- och felsökningsmetoder samt reparation och byte av komponenter
– Utveckla och energioptimera processer
– Administrera och rapportera basdata
– Arbeta med och uppdatera anläggningsregister, PM-kalender, maskinliggare, taggsystem och haverikarta
– Inneha beredskap vid vissa tillfällen

Din profil
Vi söker dig som har en drift/underhållsutbildning eller relevant underhållsverkstad/industriutbildning. Vi ser även att du har några års yrkeserfarenhet och vana att arbeta i underhållssystem. Kunskaper och erfarenhet av att arbeta i SAP samt med WCM eller annan metodik inom Lean är meriterande.

Som person är du driven, lösningsfokuserad och noggrann. Du tycker om att samarbeta med kollegor och har en god ledarförmåga. Du är en positiv och engagerad lagspelare som tar stort ansvar för att arbeta proaktivt och stödja din arbetsgrupp.

Svenska och engelska är språk som du behärskar både i tal och skrift.

Din ansökan
Vänligen skicka in din ansökan senast 31 januari 2020. Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Karl Lindqvist på nummer 0455-341594.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Industri/Produktion

Industriarbetare sökes!

Industriarbetare sökes!

Östergötlands län, Mjölby | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Montör

Montör

OnePartnerGroup Ljungby | Kronobergs län, Älmhult | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Arborrare

Arborrare

OnePartnerGroup | Skåne län, Osby | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Är du en teknisk kunnig montör?

Är du en teknisk kunnig montör?

OnePartnerGroup | Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion