Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Tarkett AB - Ronneby

Industrielektriker

Drivs du av av att ha ett stort ansvar och genomföra förbättringar inom produktion? Är du en erfaren Industrielektriker som söker nya utmaningar och vill bli en del av ett innovativt team för en ledande organisation i branschen? Då kan tjänsten som Industrielektriker på Tarkett AB i Ronneby vara något för dig. 

Om oss
Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv och vägg för hemmiljö såväl som hela funktionslösningar för offentlig miljö. Tarkett erbjuder ett rikt utbud av trägolv, plastgolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt våtrumsgolv och vägg. Med sina ca 13 000 anställda är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2019 omsatte företaget 2,8 mrd Euro. Ronneby är koncernens största produktionsenhet för homogena plastgolv för offentlig miljö. Vi arbetar enligt WCM, World Class Manufacturing, vilket är en metodik inom Lean Production som fokuserar på hur vi ska utveckla vår tillverkning till att nå världsklass. 

Läs mer på: www.tarkett.se

Nu förstärker vi vår organisation med tre Industrielektriker. 1 för dagtidsjobb och 2 stycken till 5-skiftet. 

Om tjänsten
Som Industrielektriker på Tarkett arbetar du både självständigt och tillsammans i team på våra processlinjer med övriga Elektriker, Mekaniker och Tekniker på underhållsavdelningen. Vi arbetar med avhjälpande, förebyggande, projekt samt strategiskt med att implementera det datadrivna underhållet med smarta sensorer för bland annat motorer, växellådor och lagerbockar men även andra system uppkopplade till molnet för analys.
Maskinerna är egenutvecklade och det finns både äldre och nya automatiserade maskiner. Eftersom underhållsystemen är datoriserade ingår det administrativa arbetsuppgifter. 
Vi söker tre Industrielektriker varav en med arbete förlagt dagtid 7-16 och två som kommer arbeta 5-skift. Beredskap kan förekomma i tjänsten.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en el-teknisk grundutbildning, B-körkort, god datavana samt flytande kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt. Vi ser gärna att du har 2-3 års erfarenhet som Industrielektriker inom processindustrin, har arbetat med felsökning samt har kunskaper i felsökning på styrsystem och robotteknik.

Som person ser vi att du har en positiv inställning och har lätt att samarbeta och kommunicera med dina kollegor. Du är självgående och analytisk och vill alltid utföra ditt arbete med en god kvalité. Du trivs med att strukturera och prioritera i ditt arbete samtidigt som du är en problemlösare med ett högt säkerhetstänk. Din tekniska förståelse är viktig och att du förstår hur små detaljer påverkar helheten.

Placeringsort Ronneby

Ansökan
Tarkett har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka in din ansökan senast  16 december 2022 via www.onepartnergroup.se. Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Angelica Persson 0708-150261 [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Fler jobb inom Industri/Produktion

Underhållstekniker med inriktning på el till Isaberg Rapid

Underhållstekniker med inriktning på el till Isaberg Rapid

ISABERG RAPID AKTIEBOLAG | Jönköpings län, Gislaved | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Extrajobb inom lager och industri!

Extrajobb inom lager och industri!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
WTB Control söker CNC-operatörer

WTB Control söker CNC-operatörer

WTB Control AB - Skövde | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Erfarna montörer eftersökes

Erfarna montörer eftersökes

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.