Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Automationsingenjör till Tarkett

Tarkett i Ronneby står inför spännande utmaningar och förändringar de närmaste åren. I vår ambition att vara fortsatt världsledande inom vårt segment, kommer vi genomföra relativt omfattande digitalisering och automatisering av vår verksamhet, vilket i sin tur ställer utmanande krav på oss alla vad gäller att utveckla processer, maskiner och arbetssätt. 

Vi söker nu en Automationsingenjör som vill vara en del i vår förändringsresa!

Om oss
Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv och vägg för hemmiljö såväl som hela funktionslösningar för offentlig miljö. Tarkett erbjuder ett rikt utbud av trägolv, plastgolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt våtrumsgolv och vägg. Med sina ca 13 000 anställda är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2016 omsatte företaget 2,7 mrd Euro. Ronneby är koncernens största produktionsenhet för homogena plastgolv för offentlig miljö. Vi arbetar enligt WCM, World Class Manufacturing, vilket är en metodik inom Lean Production som fokuserar på hur vi ska utveckla vår tillverkning till att nå världsklass. 

Läs mer på: www.tarkett.se

Dina arbetsuppgifter
I denna roll ansvarar du för helheten i såväl större som mindre projekt vad gäller industriell automation i Tarketts produktionsutrustning; allt från lösningsförslag till funktionsbeskrivning, programmering, implementering och drifttagning. 

Utveckling och underhåll av våra system ingår också, där inslag av elkonstruktion kan förekomma. I arbetet kommer du att vara med vid såväl konstruktion av ny utrustning som integration av leverantörers eller förbättringar av befintlig.

Din profil
Vi letar efter dig som tycker det är spännande med nya utmaningar och som gillar att arbeta i högt tempo i en flexibel miljö. Eftersom tjänsten innebär att upprätthålla en hög tillgänglighet i maskinutrustningen är det viktigt att du är ansvarsfull, strukturerad samt har en förmåga att tänka helhet och systemnivå. Du uppskattar lagarbete samtidigt som du är självgående och har ett stort mått av initiativförmåga.

Kunskap om ABB, Siemens eller annan likvärdig miljö för process- och maskinstyrning är ett krav. Du bör även ha erfarenhet av projektarbete inom industrin samt kunskap och intresse av WCM, TPN eller LEAN. 

Engelska och svenska i tal och skrift. 

God kunskap i officepaketet. Meriterande är kunskap i SAP och CAD.

Ansökan
Tarkett har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka in din ansökan, senast den 11/10 via www.onepartnergroup.se.
Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jenni Aronsson på nummer 0455 – 34 15 91.

Facklig kontaktperson: Annika Gummesson (Ordförande Unionen) på 0457-71044 eller [email protected]

Välkommen med din ansökan!