Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Villa Varm söker problemlösningsorienterad fabrikssnickare

Jobbar du idag inom industrin? Vill du ta klivet mot träsnickeri? Då kan detta vara rätt roll för dig!
Som fabrikssnickare hos Villa Varm får du arbeta med trähusbygge i fräsch fabriksmiljö. Du blir en del av ett sammansvetsat gäng där alla är delaktiga i planering och tillverkning. Arbetsuppgifterna blir omväxlande eftersom varje hus är unikt och därmed även varje ritning man jobbar efter.

Dina arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att bygga väggblock. Du kommer arbeta i ett team om fyra personer. Du kommer arbeta med sedvanliga snickeriuppgifter samt ritningsläsning.

Din profil:
Vi tror att du som söker är en person med högt problemlösningsfokus. Du gillar att tänka kritiskt när du arbetar och hitta samt lösa problem. Allt arbete hos Villa Varm utgår från ritningar och därför behöver du kunna läsa ritningar och hitta eventuella fel och förbättringsmöjligheter. Du är öppen med dina idéer och du delar gärna med dig av information till ditt team för att nå målen. Samarbete ser du som en given del i ditt arbete. Att snabbt anpassa dig till nya omständigheter kommer naturligt för dig och du är medveten om när du behöver hjälp från andra för att få jobbet gjort.

Din bakgrund:
Vi tror att du är en person som gillar att arbeta praktiskt och är händig. Du är kanske van att arbeta med maskiner och verktyg inom industrin eller inom byggbranschen sedan tidigare. Viktigast är att du är noggrann och kan lösa problem. Det är meriterande med men inget krav på erfarenhet eller utbildning inom snickeri. Eftersom husfabriken ligger i Pålmark utanför Piteå behöver du körkort och tillgång till bil för att ta dig till och från jobbet.

För kännedom: Sista ansökningsdag är 31:a januari 2022 och vi jobbar med urval och intervjuer löpande. Vänligen notera att du från start blir anställd av Villa Varm. OnePartnerGroup bistår endast i rekryteringsprocessen. Välkommen med frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen till rekryteringskonsult Johanna Jönsson (076-818 65 70, [email protected]).
 

Villa Varm är ett familjeföretag med lång historia och har sedan 1974 arbetat med tillverkning av välisolerade, stomresta trähus. Idag drivs och ägs företaget av andra generationen Björkman, sonen Håkan Björkman. Husen tillverkas i husfabriken i Pålmark utanför Piteå där drygt 15 hus tillverkas per år – alla av varierande storlek och form utefter kundernas önskemål. Allt från försäljning till tillverkning sker på plats i Pålmark och husen levereras sedan till kunder i hela Sverige. Villa Varm sysselsätter i dagsläget 7 personer. Villa Varm har ända sedan starten 1974 drivits i samma form och anda – ett pålitligt norrländskt familjeföretag med stort fokus på kvalitet. Villa Varm bygger ditt bästa hus!