Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Villa Varm söker en mångsidig Produktionsmedarbetare.

Är du en naturlig problemlösare? Känns ett jobb med omväxlande uppgifter i fräsch fabriksmiljö och härliga medarbetare lockande? Då kan rollen som produktionsmedarbetare hos Villa Varm vara helt rätt för dig!

Som produktionsmedarbetare hos Villa Varm får du jobba med logistik, underhåll och trähusbygge i vår fräscha fabrik. Du får en varierande roll i ett sammansvetsad gäng där alla är delaktiga i planering och tillverkning. På Villa Varm är vi ett gäng som jobbar tätt ihop med det mesta som inbegriper produktionen och vi har roligt tillsammans på jobbet. Dina arbetsuppgifter kommer vara omväxlande då du kommer ha ett övergripande uppgiftsområde i fabriken.

Dina arbetsuppgifter: Du kommer jobba med att köra hjullastare och lasta och lossa varor. Du blir ansvarig för att lastningen av våra husleveranser inför transporten,  vilket kräver stor noggrannhet och en del pusslande. Du kommer jobba med godshantering, materialhantering till produktionen samt  orderplock till husleveranser. Du kommer också att arbeta i produktionen där du är med och snickrar trähusen som ska ut till kund. En viss del svetsjobb och underhåll av lokaler och maskiner kommer också ingå i tjänsten.

Din profil: Du håller koll på vad som behöver göras och hittar lösningar när det behövs, därför tror vi att du både är lösningsorienterad och känner dig bekväm med att ta egna initiativ. Du är en lagspelare och skapar lätt relationer med personer runtomkring dig. Du är en aktiv lyssnare och är öppen för både feedback och tips från din omgivning. För dig är det viktigt att arbetet blir väl utfört så att både medarbetare och slutkunden blir nöjda. Vi tror att du är positiv och att du kan arbeta konstruktivt även under stress.

Din bakgrund: Vi tror att du är en person som gillar att arbeta praktiskt och är händig. Du kanske har jobbat inom lager eller logistik tidigare. Du kanske har jobbat som mekaniker, snickare eller så kanske du har jobbat i skogen som skotar- eller skördarförare. Vi tror att din bakgrund kan vara varierande, men du är en händig person och har fått använda den här färdigheten i ditt arbetsliv. Viktigast är att du är noggrann och drivs av att lösa problem.

Kvalifikationer: Om du har erfarenhet av att svetsa, meka, snickra, underhåll eller liknande är det meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att köra hjullastare. Eftersom husfabriken ligger i Pålmark utanför Piteå behöver du körkort och tillgång till bil för att ta dig till och från jobbet.

Övrigt: I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen notera att du från start blir anställd av Villa Varm. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson (076-818 65 79, [email protected]) vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen.

Sista ansökningsdag: 8:e december. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer.

Tjänst: Heltid

Ort: Pålmark
 

Villa Varm är ett familjeföretag med lång historia och har sedan 1974 arbetat med tillverkning av välisolerade, stomresta trähus. Idag drivs och ägs företaget av andra generationen Björkman, sonen Håkan Björkman. Husen tillverkas i husfabriken i Pålmark utanför Piteå där drygt 15 hus tillverkas per år – alla av varierande storlek och form utefter kundernas önskemål. Allt från försäljning till tillverkning sker på plats i Pålmark och husen levereras sedan till kunder i hela Sverige. Villa Varm sysselsätter i dagsläget 7 personer. Villa Varm har ända sedan starten 1974 drivits i samma form och anda – ett pålitligt norrländskt familjeföretag med stort fokus på kvalitet. Villa Varm bygger ditt bästa hus!