Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Däckia Aktiebolag - Piteå

Däckia söker platschef

Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår cirka 100 Däckiaverkstäder och cirka 50 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna. Däckia AB ägs av Pirelli och sysselsätter mer än 300 personer. Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken för allt från stora entreprenadmaskiner till skottkärror.

Som platschef är du ansvarig för vår verksamhet i Piteå, vilket innebär resultat- och personalansvar. I rollen rapporterar du till regionchefen. Ni får i sin tur stöd av huvudkontoret, beläget i Stockholm, i frågor som rör IT, ekonomi och HR. Vi har en gemensam planering och målsättning för verkstadsåret. Du följer hur arbetet går framåt gentemot din enhets mål och samordnar resurser utifrån det.

Din bakgrund Vi söker dig som vill arbeta som ledare. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av fordon i någon form då en del av din arbetstid består av praktiskt arbete i verkstaden eller ute hos våra kunder. Har du kanske arbetat på ett åkeri eller i en verkstad? Ledarerfarenhet är meriterande.

Kollegor skulle beskriva dig som social. Själv känner du att du får energi i möte med andra, såväl medarbetare som kunder. Du har alltid samarbetat bra med andra. För dig är det självklart att dela ansvaret för enhetens mål och hjälpa till på det sätt som behövs för att gruppen ska prestera.

För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Vänligen notera att arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess.
 

Fler jobb inom Chef/Ledning

VD till Företagsutbildarna

VD till Företagsutbildarna

Företagsutbildarna i Hälsingland | Gävleborgs län, Hudiksvall | Chef/Ledning

Vi söker platschef till logistikföretag

Vi söker platschef till logistikföretag

OnePartnerGroup Norr AB | Norrbottens län, Luleå | Chef/Ledning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 28 mars. Skynda dig att söka!
Utvecklingsingenjör till Bevent Rasch AB

Utvecklingsingenjör till Bevent Rasch AB

Bevent-Rasch Produktion AB | Östergötlands län, Motala | Chef/Ledning

Z-lyften Produktion AB söker en Director Operations till Bispgården

Z-lyften Produktion AB söker en Director Operations till Bispgården

Z-lyften Produktion AB | Jämtlands län, Ragunda | Chef/Ledning