Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Hjullastarförare till vår uthyrningsverksamhet

OnePartnerGroup Hälsingland söker nu truck-, traktorförare för bemanningsuppdrag till sommaren 2020 

Som truck- och traktorförare kommer du att arbeta med av- och pålastning av inkommande och utgående gods. Vi ser gärna att du som söker har god maskin vana och gärna arbetat som maskinist eller skogsmaskinsförare. Arbetet kräver att du har god datorvana. Behörighet att framföra truck över 10 ton (truckkort C1 eller motsvarande) och hjullastare (C2) samt körkort B är ett krav. Meriterande om du har erfarenhet av att köra höglyft.

 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Arbetstid och lön

Skiftgång/Fast lön

Övrig information

Sista ansökningsdag 2020-05-31

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet, du kommer att vara anställd hos OnePartnerGroup och uthyrd till kund. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Fler jobb inom Övrigt

Controller sökes till Myndighet i Stockholm

Controller sökes till Myndighet i Stockholm

Stockholms län, Stockholm | Övrigt

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Fiskodlare till Skellefteå

Fiskodlare till Skellefteå

Västerbottens län, Skellefteå | Övrigt

Software Architect till SVP Worldwide

Software Architect till SVP Worldwide

Jönköpings län, Jönköping | Övrigt

Linuxspecialist till SVP Worldwide

Linuxspecialist till SVP Worldwide

Jönköpings län, Jönköping | Övrigt