Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Zepro, Hiab

Zepro söker Produktionsledare/Value Stream Leader

Zepro söker nu en produktionsledare/value stream leader till Bispgården.

Anta din nästa utmaning
I rollen som produktionsledare/value stream leader kommer du att leda arbetet inom ett av företagets produktionsflöden med ansvar leverera i enlighet med rådande strategier och nyckeltal. Arbetet innebär att du ansvarar för medarbetarnas arbetsmiljö och säkerhet i produktionen, att rådande kvalitetskrav efterlevs samt att produkter levereras på utsatt tid. Du planerar och följer upp produktionens kostnader för tillverkning och material, underhåller och arbetar aktivt för optimera användandet av material samt utrustning. Vidare skapar du standardiserade arbetsmetoder och utvecklar medarbetarna i produktionsflödet.  

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en position i en global organisation, där du kommer att utmanas med intressanta och varierande arbetsuppgifter. Dessa uppgifter kommer att ge dig en fantastisk möjlighet till utveckling både personligt och professionellt.

Bispgården ligger naturskönt i östra delen av Jämtland, i Ragunda kommun och kan erbjuda en hög livskvalitet med närhet till vacker natur med stora möjligheter till ett aktivt och varierat frilufts- och kulturliv samt ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Här är vi inte flera än att alla känner alla i stor utsträckning. Det skapar en känsla av trygghet och närhet. Avståndet till beslutsfattare och samhällsservice är kort och köer vet vi knappt vad det är. På orten finns en industritradition med flera livskraftiga verkstadsföretag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som i grunden har en teknisk gymnasieutbildning eller annan likvärdig erfarenhet, alternativt att du har kunskaper förvärvade genom erfarenhet. Du har minst tre års ledarskapserfarenhet med personalansvar. Vidare har du dokumenterad erfarenhet av att driva förbättringsarbete med gott resultat och erfarenhet av LEAN. Koncernspråket är engelska varför vi förutsätter att du har goda kunskaper både i tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande. Erfarenhet av arbete i affärssystem är en nödvändighet.

Vi söker dig som är kommunikativ, trygg, stabil och handlingskraftig i ditt ledarskap. Vi ser gärna att du har kunskaper inom produktionsekonomi, arbetsrätt och arbetsmiljö. Vana att arbeta i office 356 ser vi som en grundläggande behörighet.

Anställningsform:
Visstidsanställning 6 månader därefter tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid och lön:
Dagtid/skift Fast lön

Vill du veta mer?
Den här rekryteringen sker i samarbete med OnePartnerGroup. Du genomför din ansökan genom hemsidan www.onepartnergroup.se. Sista dag för ansökan är 2022-12-18
Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta:
Pontus Andersson M: [email protected] T: 063-19 43 34
Gustaf Wrangbäck M: [email protected] T: 063-19 43 41

ZEPRO (Z-Lyften Produktion AB) tillverkar och säljer hydrauliska bakgavellyftar. Tillverkningen av bakgavellyftar är kundorderstyrd och sker i egna lokaler i Bispgården och sysselsätter ca 120 personer. Affärerna är globala med kunder och kollegor i hela världen. Zepro är en del i Hiab som är världens ledande leverantör av lasthanteringsutrustning på väg, intelligenta tjänster och digitalt uppkopplade lösningar.

Som pionjärer och global ledare är Zepro ambitiös att skriva fram vår framgångssaga, inspirera och forma vår bransch. Den värld vi verkar i med våra klassledande produkter, intelligenta tjänster och innovativa digitala lösningar förändras ständigt. Tillsammans håller vi vardagen i rörelse för att bygga en bättre morgondag.

Fler jobb inom Chef/Ledning

Ekonom med controllerfunktion till MEGTEC Systems AB

Ekonom med controllerfunktion till MEGTEC Systems AB

MEGTEC Systems AB | Västra Götalands län, Göteborg | Chef/Ledning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Ekonomiansvarig till Håkanssons Maskinaffär

Ekonomiansvarig till Håkanssons Maskinaffär

Håkanssons Maskinaffär AB | Kronobergs län, Växjö | Chef/Ledning

Arbetsledare till WTJ

Arbetsledare till WTJ

WTJ Produktion AB | Gävleborgs län, Bollnäs | Chef/Ledning

Är du interimkonsult?

Är du interimkonsult?

OnePartnerGroup Ljungby AB | Kronobergs län, Ljungby | Chef/Ledning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 11 december. Skynda dig att söka!