Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Zedcom AB

Zedcom söker erfaren och driven IT-Supportmedarbetare

”Vill du jobba i ett härligt gäng? Drivs du av att ge kunder högklassig service? Vill du utvecklas och ta nästa steg i din IT-karriär? Då kanske du är Zedcoms nästa medarbetare!"

Om rollen
Som IT-supportmedarbetare hos Zedcom kommer du främst att ta emot inkommande samtal från kund där du förväntas arbeta serviceinriktat med en positiv och engagerad inställning. Du kommer att arbeta med varierande ärenden och kunder. Du förväntas även att självständigt felsöka och hitta lösningar på tekniska problem kopplat till IT. Kontrollera att datorparken är modern, funktionell och fungerar säkerhetsmässigt. Anpassa datorer och datorprogram efter företagets behov. Under arbetets gång kommer du få lärdom om allt från nätverk till de senaste molntjänsterna. Du ingår i ett tight, tryggt och hjälpsamt team som stöttar varandra i det vardagliga arbetet. 

Vem är du?
Vi söker dig som är serviceorienterad och drivs av att lösa problem. Du har erfarenhet av arbete inom kundsupport. Som person är du öppen, hjälpsam och initiativtagande. Eftersom ärenden kan variera krävs det att du har förmågan att anpassa dig utifrån användarens situation. När problem uppstår har du ett smidigt förhållningssätt, du ställer de rätta frågorna och hittar alltid bra lösningar.

Vi ser gärna att du som söker

  • Är ansvarsfull i ditt arbete
  • Har erfarenhet av kundservice och telefonvana
  • Är hungrig på kunskap
  • Har teknisk utbildning/erfarenhet
  • Har ett genuint intresse för IT
  • Har goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort

Vad erbjuder vi?
Som anställd får du arbeta med olika typer av kunder, ärendehanteringssystem och nivåer av ärenden. Vårt mål är att du ständigt ska utvecklas i din roll och erbjuder därför en stimulerande samt produktiv arbetsmiljö anpassad efter din förmåga och kompetens. Hälsan hos våra anställda är av högsta prioritering och därför erbjuder vi friskvård enligt kollektivavtal, frukost och generösa flextider. 

Anställningsform
Tillsvidareanställning med tillämpning av en provanställning.

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid 08:00-17:00
Fast lön enligt överenskommelse

Rekryteringsprocessen:  
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. 
Du gör din ansökan genom vår hemsida www.onepartnergroup.se. Sista dag för ansökan är 2022-10-12, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt eftersom vi arbetar med löpande rekrytering. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Zedcom levererar IT-drift & IT-säkerhetslösningar och är en del av Exsitec. Exsitec är specialister på verksamhetssystem som minskar administration och förenklar beslutsfattande, såsom affärssystem, beslutsstöd, e-handel och verksamhetsspecifika webbapplikationer. Vi hjälper företag att välja rätt IT-system som också anpassas efter kundens verksamhet, vi ser till att allt fungerar tillsammans och tar ansvar efter leveransen.

Fler jobb inom IT/Teknik

Systemutvecklare till produktutvecklingsteamet sökes

Systemutvecklare till produktutvecklingsteamet sökes

Mirror Partner Utveckling AB | Norrbottens län, Luleå | IT/Teknik

Junior Group IT Assistant Manager / IT Tekniker till Kabe Group

Junior Group IT Assistant Manager / IT Tekniker till Kabe Group

Kabe AB | Jönköpings län, Jönköping | IT/Teknik

1st line supporttekniker till Fujitsu Östersund

1st line supporttekniker till Fujitsu Östersund

OnePartnerGroup Jämtland AB | Jämtlands län, Östersund | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 11 oktober. Skynda dig att söka!
Systemtekniker Digital Workplace

Systemtekniker Digital Workplace

Unikom | Skåne län, Hörby | IT/Teknik