Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Jämtland AB

Vi söker montörer och svetsare för uppdrag på Wipro

Vi söker produktionspersonal till avdelningarna montering och svets för uppdrag på Wipro

Beskrivning/Kvalifikationer:
Som montör kommer du arbeta med montering av olika delar till hydraulcylindrar. Du ansvarar för kvalité och noggrannhet i utfört arbete. Vidare ska du vara kollegor behjälplig i produktionen och arbetsmomenten kan variera. Du har en gymnasial utbildning med inriktning industri eller likande. Det får gärna finnas tidigare erfarenhet inom monteringsområdet. Vana av att läsa ritningar och att montera efter dessa är meriterande.

Som svetsare kommer du arbeta med tillverkningen av detaljer till hydraulcylindrar. Arbetet består av att sköta robotsvetsen eller rundmataren så att detaljerna håller teknisk standard. Du kommer se till att maskinen kan utföra arbetet genom att hantera driftstopp och störningar. Du har en gymnasial utbildning med inriktning industri eller liknande. Det ska finnas några års erfarenhet inom svetsområdet, gärna från producerande industri. Meriterande om du har erfarenhet av robotsvetsning. 
 
Personliga egenskaper:
För samtliga uppdrag ska Du vara pålitlig, plikttrogen, driven och arbetsvillig. Du är kvalitetsmedveten och tar ansvar för det du producerar. Du tycker att det är viktigt att det är ordning och reda i produktionen och har bra koll på säkerhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och viktigt för oss är att vi hittar dig som är rätt person för jobbet.

Du ska behärskar svenska i tal och skrift. Du bör även ha körkort och bil då det är begränsade möjligheter till kommunala förbindelser vid skiftgång.

Anställningsform:
Visstid, med möjlighet till förlängning

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
2-skift/Lön enligt avtal

Övrig information:
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. Ansökningstiden är kort 2022-09-30 och urvalsarbetet kommer att ske löpande. Vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjlig

Utifrån en stark förkärlek för entreprenörskap, människor och samhällsförbättring arbetar OnePartnerGroup med rekrytering, bemanning och utbildning. Vi hjälper företag att växa och ger människor arbete och möjligheter att utvecklas.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Industrielektriker

Industrielektriker

Tarkett AB - Ronneby | Blekinge län, Ronneby | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Industriarbetare sökes i Hyltebruk med omnejd!

Industriarbetare sökes i Hyltebruk med omnejd!

OnePartnerGroup Halland AB | Hallands län, Halmstad | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Maskinoperatör - Trycksvarvare

Maskinoperatör - Trycksvarvare

OnePartnerGroup Östergötland AB | Östergötlands län, Mjölby | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
NC Operatör till Norrebo Träindustri AB

NC Operatör till Norrebo Träindustri AB

NORREBO TRÄINDUSTRI AB | Jönköpings län, Gnosjö | Industri/Produktion