Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Jämtland AB

Vi söker montörer och lackerare för uppdrag på Wipro

Vi söker produktionspersonal till avdelningarna montering och ytbehandling för uppdrag på Wipro

Beskrivning/Kvalifikationer:
Som montör kommer du arbeta med montering av olika delar till hydraulcylindrar. Du ansvarar för kvalité och noggrannhet i utfört arbete. Vidare ska du vara kollegor behjälplig i produktionen och arbetsmomenten kan variera. Du har en gymnasial utbildning med inriktning industri eller likande. Det får gärna finnas tidigare erfarenhet inom monteringsområdet. Vana av att läsa ritningar och att montera efter dessa är meriterande.

Som Ytbehandlare/lackerare kommer du arbetar med våtlackering, du kommer arbeta i Wipros lackanläggning där processen är tvätt, applicering och härdning. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbete med våtlackering med förståelse för hur applicering och härdning fungerar både praktiskt och teoretiskt. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann samt ha ett öga för kvalitet och finish. Vi ser det som meriterande om du har kunskap i ritningsläsnings samt viss datakunskap.
 
Personliga egenskaper:
För samtliga uppdrag ska Du vara pålitlig, plikttrogen, driven och arbetsvillig. Du är kvalitetsmedveten och tar ansvar för det du producerar. Du tycker att det är viktigt att det är ordning och reda i produktionen och har bra koll på säkerhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och viktigt för oss är att vi hittar dig som är rätt person för jobbet.

Du ska behärskar svenska i tal och skrift. Du bör även ha körkort och bil då det är begränsade möjligheter till kommunala förbindelser vid skiftgång.

Anställningsform:
Visstid, med möjlighet till förlängning

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
2-skift/Lön enligt avtal

Övrig information:
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. Ansökningstiden är kort 2023-02-18 och urvalsarbetet kommer att ske löpande. Vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjlig

Utifrån en stark förkärlek för entreprenörskap, människor och samhällsförbättring arbetar OnePartnerGroup med rekrytering, bemanning och utbildning. Vi hjälper företag att växa och ger människor arbete och möjligheter att utvecklas.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Produktionstekniker till Pipelife

Produktionstekniker till Pipelife

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Ulricehamn | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker operatörer inom glasindustrin!

Vi söker operatörer inom glasindustrin!

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Elektronikmontörer med lödcertifikat 5115 till DeltaNordic

Elektronikmontörer med lödcertifikat 5115 till DeltaNordic

DeltaNordic AB (Örnsköldsvik) | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
CNC-operatör till Dione Kullager AB i Uppsala!

CNC-operatör till Dione Kullager AB i Uppsala!

OnePartnerGroup Bemanning AB | Uppsala län, Uppsala | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.