Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Tekniskt erfaren supportmedarbetare

Vi söker flera tekniska, engagerade och praktiskt lagda supporttekniker till Fujtisu! 

Som Supporttekniker på Fujitsu kommer du arbeta tillsammans med dina kollegor där de dagliga arbetsuppgifterna består av att ge support till både tekniker och kund. Du kommer bland annat att arbeta med att diagnostisera problem, lämna förslag på reservdelar och tilldela ärenden. På Fujitsu erbjuds du goda möjligheter till utveckling under resans gång.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och lätt för att hitta lösningar även på ett praktiskt plan. Du har gymnasiekompetens, med fördel inom IT teknik. Vi ser att du tidigare arbetat i Windows operativsystem och har kunskaper inom nätverk och hårdvara. Det är meriterande om du har erfarenhet av Active Directory, Office 365 och Citrix. 
 

  • Har 1 års erfarenhet inom IT-Support, Fält Service eller BackOffice
  • Kan uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift på svenska och engelska
  • Hög kommunikativ förmåga
  • Hög pedagogisk förmåga
  • Goda tekniska kunskaper
  • Känsla för god service
  • Har flytande språkkunskaper i svenska och engelska
  • Har körkort och tillgång till bil

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du är en stabil och trygg person som har en hög kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor. Du ska vara en person som tycker om att vara behjälplig och som ger kunden en bra kundupplevelse. Vidare ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna via både telefon, mail och andra medier.

Omfattning och tillträde
Heltid, 6 månaders visstidsanställning via OnePartnerGroup Jämtland med goda möjligheter till förlängning eller övertagande med anställning på Fujitsu.
Tillträde 2021-01-25 eller enligt överenskommelse.

Arbetet utförs vardagar, kvällar och helger där öppettiderna på supporten är mellan 07:00-22:00. 
Till en början kommer du främst på pass under dagtid men allt eftersom du lär dig arbetet kommer du även få pass kvällar och helger.

Övrig information
Till en början kommer du vara anställd av OnePartnerGroup Jämtland men utför arbetet hos vår kund Fujitsu i deras lokaler placerat i Torvalla.
Vi på OnePartnerGroup Jämtland AB har trygga relationer med flertalet kunder i Östersund och lång erfarenhet av dessa tjänster där du som konsult kommer vara bemannad via oss med en närmsta Konsultchef placerad i Östersund.

Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev till: www.onepartnergroup.se