Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Taxi Östersund söker Operativ Chef

Vi söker en driven, engagerad och prestigelös Operativ chef som vill vara med i vår spännande utvecklingsresa inom Taxi Åre Östersund. Vi erbjuder plats åt en nytänkande person med gedigen ledarerfarenhet. Rollen medför stora utvecklingsmöjligheter där du kan påverka, driva och vara en del av en rolig och stimulerande arbetsplats.

Om jobbet
Som Operativ chef är du en nyckelspelare där du bygger och leder teamledare/arbetsledare i vardagen. Du arbetar proaktivt och ansvarar för strategier, mål och uppföljning samt att produktionens planering, beredning och leveranser genomförs med lönsamhet, i tid och utan fel vid överlämnande och alltid med ett fokus på kundnytta.
Du kommer ha det övergripande ansvaret för trafikledning, bokningscentral och chaufförer och du har ett flertal teamledare till din hjälp.
Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Din nya roll
Du säkerställer att enheten drivs med hög kvalitet och mot uppställda mål, bl.a. genom löpande resultat- och verksamhetsuppföljning. Du har kontakter med våra avtalskunder och samarbetspartners och en viktig del blir därför att utveckla goda relationer och samarbete med dessa. Totalt ingår det ca 150 medarbetare under din befattning. Du har ansvar för 4–6 teamledare som också de har chefsansvar och därför bör du ha erfarenhet av – eller vara intresserad av att leda genom andra. Ditt ansvar blir övergripande och med ett fokus på att skapa gott samarbete, effektiva processer och integrera ständiga förbättringar inom ditt ansvarsområde. God förmåga att kommunicera och förmedla information inom organisationen är en självklarhet.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från ledande befattning och gärna av att leda genom andra chefer. Erfarenheter från transportbranschen, logistik eller produktion är meriterande. Du har ett autentiskt ledarskap där människa och utveckling är i fokus. Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med LEAN eller liknande.

Som person är du utvecklingsinriktad och van att arbeta med ständiga förbättringar. Ditt arbetssätt genomsyras av ett högt kvalitetstänk.
Universitets-/Högskoleutbildning inom något av områdena ledarskap, logistik, förändringsarbete eller likvärdiga erfarenheter är meriterande.

Anställningsform/Sysselsättningsgrad/Arbetstid/Lön:
Tillsvidareanställning.
Heltid.
Individuell lön.

Övrig information:
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev via: www.onepartnergroup.se

Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så gör din ansökan så snart som möjligt.  

Sverigetaxi Åre Östersund utför trygga transportlösningar med nöjd och kompetent personal där alla individer är lika viktiga. Vi medverkar till utveckling och tillväxt genom att vara en samarbetspartner med högt anseende och en självklar del av kollektivtrafiken. Våra tjänster och produkter kännetecknas av trygghet, kundnöjdhet och miljömedvetenhet.

Sverigetaxi Åre Östersund är ett privat aktiebolag (Taxi Östersund 199 000 AB) med säte i Östersund som bedrivit taxiverksamhet i Östersund sedan 1920. Bolagets tjänster utgörs av person- och godstrafik för privatpersoner och företag. Företaget är även en stor lokal leverantör inom den samhällsbetalda trafiken såsom färdtjänst, skolskjuts och sjukresor.
Företagets ordinarie fordonsflotta utgörs av totalt 60 taxibilar organiserade i det helägda dotterbolaget Taxi Åre AB.
Sedan november 2017 framförs fordonets dieselbilar fossilfritt med hjälp av det fossilfria dieselbränslet HVO. Bolaget har tillika fordon stationerade i Åre som idag utgörs av 10 st taxifordon.
Beställningscentral och kontor är lokaliserade på Frösö Strand, Frösön. Sverigetaxi Åre Östersund sysselsätter cirka 200 personer inklusive beställningscentral, kontor och förare.