Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Skadebesiktare till Berners

Driven skadebesiktare till Berners 

Beskrivning:
Nu söker Berners en kundfokuserad, glad och bilintresserad skadebesiktare till skadeteamet i Östersund! I din roll som skadebesiktare gör du besiktning av skadade bilar och upprättar kalkyler på skadornas omfattning och skickar in till försäkringsbolagen. Du håller kontakten med kunden och försäkringsbolaget och sköter det administrativa som behövs under hela ärendet. I arbetsuppgifterna ingår också att planera och fördela verkstadsarbeten till teknikerna, att följa upp pågående arbete, sammanställa och fakturera arbetsordrar/skadekalkyler.

Vem söker vi?
För att klara arbetet tror vi att du som söker har god kännedom om bilar och hur de är konstruerade för att kunna göra bedömningar av skador och kostnader för reparation. Du behöver också ha en naturlig känsla för service och förmåga att skapa bra kundrelationer.
Strävan är att alltid ha fullständigt nöjda kunder, därför är det viktigt att du har hög social kompetens och ser möjligheter och lösningar istället för problem.
Du är också strukturerad i ditt arbetssätt och är van att hantera flera saker samtidigt. Det är en självklarhet för dig att hålla ordning och reda omkring dig och på din arbetsplats.
Vidare ser vi att du har god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera med såväl kunder som arbetskamrater. Då man arbetar i många olika system är goda datakunskaper är en absolut förutsättning för jobbet.

Vad erbjuder vi?
Du kommer ingå i ett team med riktigt trevliga kollegor där det erbjuds utvecklingsmöjligheter och omväxlande arbetsuppgifter i en modern märkesverkstad!
Inom Berners finns det flera vägar att gå och vi vill att du ska växa med oss! Så förutom kontinuerliga utbildningar så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med oss. 
Här får du arbeta med några av marknadens ledande varumärken i en spännande och expansiv organisation. Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Anställningsvillkor:
Tillsvidareanställning/Heltid
Dagtid.

Övrig information: 
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.
Du gör din ansökan genom att registrera CV och Personligt brev på: www.onepartnergroup.se
VÄLKOMMEN med din ansökan!