Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Östersundshem AB

Östersundshem söker en fastighetstekniker

Arbetsuppgifter:
Som fastighetstekniker hos Östersundshem AB, kommer du att självständigt utföra tillsyn, skötsel, felavhjälpande underhåll och mindre reparationer inom Östersundshems bestånd. Förebyggande arbete för att förhindra att akuta fel uppstår är även det en viktig uppgift i rollen som fastighetstekniker. Vidare ingår att tillse att bland annat yttre skötsel, städning av trapphus och gemensamma utrymmen utförs med rätt kvalitet och rapportera eventuella brister till ansvarig. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med inriktning eller påbyggnad inom fastighet/teknik, alternativt motsvarande relevant teknisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 1–2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav. Som fastighetstekniker har du daglig kontakt med hyresgäster och fungerar som en länk mellan hyresgästerna och bolaget vilket ställer särskilda krav på uppträdande och social kompetens.

Du är en god kommunikatör och hanterar svenska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska, tal och skrift. Du har god datavana och hanterar Office-paketen. Arbetsorderhanteringen sker i digitala system via mobilen. B- körkort är ett krav.

Anställning: 
Tillsvidareanställning (sex månaders provanställning)

Tillträde: 
Enligt överenskommelse.

Ansökan: 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut, så välkommen med din ansökan redan idag!
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på: www.onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag 2022-08-21.
Upplysningar om tjänsten och rekryteringsprocessen: Britta Kereby, 063-19 43 40, [email protected] 

Östersundshem är ett kommunalägt bostadsbolag med ungefär 4000 lägenheter samt 300 lokaler och förråd. Företaget omsatte 303 miljoner kronor under 2020 och har 55 anställda. Östersundshems uppdrag är att erbjuda ett varierat utbud av attraktiva, trygga och hållbara bostäder i Östersunds kommun där alla ska känna sig delaktiga och hemma i livets olika faser. Efter en period av nyproduktion står bolaget nu inför omfattande ROT- och underhållsinsatser i det äldre beståndet och är därför i behov av att rusta laget inför denna uppgift. Östersundshem har vid flera tillfällen prisats för ett framsynt hållbarhetsarbete, vilket vi nu har som ambition att utveckla – bland annat genom ökat fokus på energieffektivisering i samband med ROT.

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Engagerad elektriker sökes till vår kund Granitor

Engagerad elektriker sökes till vår kund Granitor

Granitor Systems AB | Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Är du tekniskt intresserad, gillar att skruva och tycker om kaffe?

Är du tekniskt intresserad, gillar att skruva och tycker om kaffe?

Kaffekompaniet Din Pauspartner AB | Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Fastighetstekniker sökes till SBB i Uddevalla

Fastighetstekniker sökes till SBB i Uddevalla

Samhällsbyggnadsbolaget Förvaltning Sverige AB | Västra Götalands län, Uddevalla | Bygg/anläggning/hantverk

Industrielektriker Byggelit

Industrielektriker Byggelit

Byggelit Sverige AB (Jämtland) | Jämtlands län, Östersund | Bygg/anläggning/hantverk