Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Östersundshem AB

Östersundshem rekryterar upphandling-/inköpsansvarig

Vill du genom kloka inköp och upphandlingar bidra till en hållbar och effektiv verksamhet? Gillar du att ta ansvar och att göra upphandlingar som ligger i framkant? Vill du jobba för ett bolag som tar ett stort samhällsansvar, där hög kompetens och engagerade kollegor präglar stämningen? Då har vi jobbet för dig!

Om rollen:
Tjänsten som upphandling- och inköpsansvarig på Östersundshem är en spännande och utvecklande roll. Befattningens syfte är att tillgodose att bolagens upphandlingar och inköp genomförs affärsmässigt och enligt gällande lagstiftning. Genom planerade och genomtänkta inköp med fokus på hållbarhet skapa mervärde åt Östersundshem. Tillsammans med både interna och externa samarbetspartners kommer du att ansvara för att företaget har en effektiv, korrekt och tydlig process kring hantering av upphandlingar och avtal. Du är experten inom ditt område och vägleder och stöttar övriga medarbetare i organisationen.

Befattningen innebär även GDPR-ansvar för bolaget samt att man kommer agera arkivredogörare som ansvarar för den löpande hanteringen av allmänna handlingar i bolaget.

Din profil: 
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom upphandling/inköp eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig. För att lyckas i rollen bör du ha några års arbetslivserfarenhet av att självständigt leda och genomföra offentliga upphandlingar enligt LOU. Det är meriterande om du har erfarenhet inom bygg och fastighet. Du är van och trivs med att arbeta processorienterat samt med struktur och ordning driva ett affärsmässigt upphandlingsarbete.

Som person ser vi att du är kommunikativ har en god samarbetsförmåga. Du är utvecklingsorienterad, självständig och drivande inom ditt ansvarsområde. Du har god analytisk förmåga samt organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift och har god förmåga att vägleda kollegor på ett enkelt och pedagogiskt vis.

Arbetstid, sysselsättningsgrad, tillträde:
Dagtid (provanställning tillämpas), heltid, tillträde efter överenskommelse.

Vill du veta mer?
Den här rekryteringen sker i samarbete med OnePartnerGroup Jämtland. Du genomför din ansökan genom hemsidan www.onepartnergroup.se.
Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast. Sista dag för ansökan är 2023-09-30

Välkommen med din ansökan redan idag!

Östersundshem AB är ett helägt dotterbolag till Östersunds Rådhus AB, som i sin tur ägs av Östersunds kommun till 100 procent. Östersundshem har idag 55 anställda och omsatte 2021 cirka 293 miljoner kronor. Bolaget har cirka 3 600 bostäder och 140 lokaler. Östersundshems uppdrag är att erbjuda ett varierat utbud av attraktiva, trygga och hållbara bostäder i Östersunds kommun där alla ska känna sig delaktiga och hemma i livets olika faser.

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiassistent till kommande uppdrag

Ekonomiassistent till kommande uppdrag

ONEPARTNERGROUP SYDOST AB | Kronobergs län, Växjö | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomichef rekryteras till Skandinaviska områdesskydd

Ekonomichef rekryteras till Skandinaviska områdesskydd

Skandinaviska områdesskydd | Stockholms län, Haninge | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomichef till Teknikprodukter Nordic AB

Ekonomichef till Teknikprodukter Nordic AB

Teknikprodukter AB - Huskvarna | Jönköpings län, Jönköping | Ekonomi/redovisning/inköp

Lönespecialist till UW-ELAST i Mariestad

Lönespecialist till UW-ELAST i Mariestad

UW-ELAST | Västra Götalands län, Mariestad | Ekonomi/redovisning/inköp