Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Nu söker Scancloud en supporttekniker!

Scancloud söker en Supporttekniker

Våra kunder och partners behöver dagligen stöd och hjälp vid nya installationer och förändringar i datamiljöer. För att kunna fortsätta leverera högsta kvalitet i vår support och införandeprojekt, söker vi nu en ny medarbetare som sätter kunden i första rummet och kan agera som länk till vår teknikproduktion. Som supporttekniker kommer du att ingå i vår supportgrupp som skall vara spjutspetsen gällande kunskap för våra kunder.

Vi vill att du som söker har ett stort teknikintresse och är van att hantera tekniska applikationer. Minst lika viktig är förståelsen för kundens situation och teknikens användning i praktiken. Då vi är inne i en stark expansiv fas finns det goda möjligheter för dig som har ambitioner att hela tiden lära nytt och utvecklas tillsammans med oss.

Din Profil
Vi tror att rätt person för denna tjänst har erfarenhet av IT-support eller IT-drift.

  • Du är självgående, ansvarstagande och har ett stort driv och gillar att ha många bollar i luften.

  • Din personlighet präglas av prestigelöshet och en positiv grundsyn där du ser utmaningar som möjligheter.

  • God samarbetsförmåga och social kompetens är en förutsättning då arbetsuppgifterna kräver samarbete med såväl IT-avdelningens medarbetare som medarbetare från andra avdelningar.

  • Du kommunicerar flytande på svenska och engelska och har förmåga att kommunicera på ett begripligt sätt oberoende av vem mottagaren är.

Övrig information
Arbetet är heltid och arbetsplatsen är i Östersund.
Intervjuer och anställningar kommer att göras löpande så skicka din ansökan snarast.
Välkommen med din ansökan hos www.onepartnergroup.se

Scancloud är ett företag med kontor i Östersund och Stockholm, där vi för tionde året i rad nu är på väg att kraftigt öka
vår verksamhet. Produkterna och tjänsterna levererar vi i vår egenutvecklade programvara. Över femton tusen
företagskunder i Sverige, Norden och övriga Europa är idag anslutna till plattformen som ligger i absolut teknisk
framkant på marknaden. Scancloud är ett bolag inom Vismakoncernen, som är ett av Europas största mjukvaruföretag,
med mer än 12.000 anställda och 1.000.000 kunder. Visma levererar Management Information Systems som hjälper kunder att arbeta smartare och bli mer konkurrenskraftiga.