Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Mörsjö Deli söker Produktionsansvarig

Beskrivning:
I rollen som Produktionsansvarig har du ett övergripande ansvar för att leda och följa upp den dagliga verksamheten. Tillsammans med övriga i den dagliga ledningen säkerställer du rätt bemanning, planerar produktion/underhåll och att varor finns tillgängliga. Rollen omfattar även att arbeta med utveckling av processer och rutiner för att öka lönsamheten med kvalitet och säkerhet i fokus. Du kommer också jobba med att kraven i livsmedelslagen och att gällande certifikat efterföljs i form av faraoanalyser HACCP.

Som produktionsansvarig deltar du även i den dagliga produktionen för att lyssna på och stötta personalen. Det är viktigt att du som person är trygg i rollen som chef och kan stå för Mörsjö Delis värdegrund och etik. Du kommer vara en ambassadör för företaget både professionellt och privat. Du rapporterar till VD löpande.

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har utbildning inom livsmedelshantering eller annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Det kan exempelvis vara teknisk kunskap och erfarenhet från livsmedel eller handeln. Du har god erfarenhet som ledare eller chef och har förståelsen för att personalen som jobbar i den värdeskapande kedjan är viktigast för företaget.

Du har sinne för kvalitet och kundfokus och är inte rädd för att ha kundkontakt när det behövs. Du är aktiv och lyhörd som ledare och är öppen för förändringar. Det är meriterande om du har erfarenhet och är tekniskt kunnig för utveckling och felavhjälpning av maskiner.

Anställningsvillkor:
Tillsvidareanställning/Heltid
Dagtid. Lön enligt kollektivavtal.

Övrig information: 
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.
Du gör din ansökan genom att registrera CV och Personligt brev på: www.onepartnergroup.se
VÄLKOMMEN med din ansökan!

Mörsjö Deli utvecklar delikatessprodukter med ursprung ur den norrländska matkulturen och har tillverkningen i Östersund. Mörsjö Delis vision är att erbjuda kunden en unik smakupplevelse och utgår från den jämtländska mattraditionen – men vill gärna överraska med nya, moderna former!
Mörsjö Delis delikatesschips Tunnbrödchips och Rotsakschips fungerar utmärkt som enbart snacks, men ger också en fantastisk smakupplevelse som komplement till andra jämtländska godsaker – såsom renkött, älgkött, ostar, bröd, sylter och marmelader. Mörsjö Deli har även en egen Gourmet Dip Mix; en bas på torkad färskost med rödlök, vitlök, gräslök – fantastisk att servera med Tunnbrödchips.