Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Mekaniker - Grilstad AB

Vi söker nu mekaniker till Grilstad AB i Östersund

För att passa i rollen har du erfarenhet av mekaniska reparationer eller liknande arbetsuppgifter och du har ett starkt intresse för att få maskinutrustningar att fungera. Mycket av arbetet består i felsökning och att serva maskiner och vara behjälplig till personalen vid olika driftstopp eller tekniska frågor. Vi ser att du har ett stort teknisk kunnande och gillar att lösa olika tekniska problem, stora som små.
Du kommer att jobba med både förebyggande underhåll och akut underhåll. Erfarenhet av strukturerad problemlösning är därför meriterande och vi ser gärna att du har ett brett kunnande inom el, svets och hydraulik.

Då tjänsten innehåller mycket arbete under eget ansvar måste du ha ett starkt personligt ansvarstagande och driv.

Arbetstiden är förlagd till:
Måndag – torsdag 06:30 – 16:00
Fredag – 06:30 – 13:15 
40 timmar i veckan.

Uppdragsstart är omgående och pågår tom vecka 29 med möjlighet till förlängning.
Urval sker löpande så ansök redan idag.

Grilstad har över 60 års erfarenhet av tillverkning av högkvalitativa lufttorkade köttprodukter. Grilstad AB tillverkar salami, lufttorkad skinka och ölkorv i Östersund enligt recept med långa traditioner. Köttet till salamin och ölkorven mals, vi tillsätter våra unika kryddblandningar och vår egen mjölksyrabakteriekultur. Korvarna kallröks sedan i flera dygn och ger korven dess karakteristiska lukt, smak och konsistens. Därefter torkas korvarna i upp till tre veckor innan de skivas och förpackas i delikata 80-100 g förpackningar med smakfull design.

RÅVAROR
För att få de bästa lufttorkade produkterna väljer vi alltid råvaror av hög kvalitet. Till vår lufttorkade skinka använder vi endast svensk skinka. Köttråvaran till vår salami består av nötkött, fläskkött samt fårkött/lammkött. Allt fläskkött och späck har svenskt ursprung. Även fårkött/lammkött och nötkött i vår salami är svenskt.

Märket Kött från Sverige
Alla våra produkter som endast innehåller svenskt kött är märkta med märket Kött från Sverige.
Märket Kött från Sverige är den nya ursprungsmärkningen för svensk- producerat kött och charkuterier. Märket används både på helt kött och charkuterier, som korv med exempelvis nöt, gris, lamm, får, ren, älg, vildsvin och hjort, om varan uppfyller kriterierna.

Alla djur är födda, uppfödda och slaktade i Sverige
All förädling samt packning har gjorts i Sverige
Kött-, ägg-, fisk-, skaldjurs-, fågel- och mjölk- råvara är alltid 100 % svenskt, även i sammansatta produkter som korv eller leverpastej.