Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Truckförare till Gällö Timber AB

Vi söker nu Truckförare till sommaren 2021 med uppdrag på Gällö Timber AB

Arbetsuppgifter
Som truckförare på utlastningen ingår du i team med andra truckförare. Huvudsakliga uppgifter är att hantera lager och leveranser men andra arbetsuppgifter som truckförare inom produktionen kan förekomma.

Kvalifikationer
Du som söker har behörighet att framföra truck över 10 ton samt goda erfarenheter av att köra truck. Meriterande om det finns erfarenhet av körning med hjullastare eller skogsmaskin.
Arbetet kräver att du har god datorvana då arbetet under drift utförs i Windowsbaserad miljö. Vi ser gärna att det finns erfarenhet av producerande verksamhet och har förståelse för produktionsflödet.
Du är driven, noggrann och ansvarstagande samt arbetar med stort miljö- och säkerhetstänk. Du är serviceinriktad och fungerar bra i kontakt med medarbetare, kunder. Du är självgående och har en god förmåga att se och prioritera vad som ska göras. Det är tidvis högt tempo i arbetet, varför du måste kunna hantera stressiga situationer. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och att du har ambition och vilja att lära.

Du har lägst gymnasieutbildning. Goda svenska kunskaper i tal och skrift är en förutsättning. Körkort B är ett krav

Anställningsform:
Visstid, perioden juni till augusti.

Sysselsättningsgrad:
Heltid, måndag till fredag 

Arbetstid och lön:
Skift, fast lön enligt kollektivavtal.

Övrig information:
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.