Månsson & Hansson AB söker nu Arkitekt

Östersund

Månsson & Hansson AB söker nu Arkitekt

Beskrivning:
Som Arkitekt hos Månsson & Hansson kommer du att arbeta med en stor variation av projekt. Såväl uppdrag från offentliga som från privata företag kommer att förekomma, både större och mindre projekt. Månsson & Hansson erbjuder dig en intressant och utvecklande roll i ett mindre konsultföretag med korta beslutsvägar som ger dig stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi finns samlokaliserade med Arctan AB Infrakonsulter vilket också bidrar till en stimulerande och kreativ arbetsmiljö.
Kvalifikationer:
Du har en arkitektutbildning. Du har ett intresse för skapande och är duktig på att visualisera idéer. Arbetserfarenhet inom yrket är meriterande men vi är också öppna för ansökningar från dig som har en mera ”junior” profil. Tidigare praktisk byggerfarenhet värderas positivt liksom projekteringserfarenhet. Du har goda CAD-kunskaper. Förekommande programvaror är bl a AutoCAD och Revit.

Personliga egenskaper:

Du är självgående och ansvarstagande
Du har förmåga att skapa goda relationer med kunder
Du har lätt för att etablera ett gott samarbetsklimat
Du är affärsmässig
Du har ett gott omdöme och är prestigelös
Du är kvalitetsmedveten och har god arbetsmoral

Du har goda generella datorkunskaper, är bra på svenska språket och har B-körkort.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning.
Sysselsättningsgrad:
Heltid.
Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön.
Om företaqet:
Månsson & Hansson AB är en konsultfirma i byggbranschen, med uppdrag när det gäller såväl arkitektur som konstruktion. Företaget har verkat i regionen i mer än 40 år, och de nuvarande medarbetarna har tillsammans närmare hundra års samlad erfarenhet från branschen – samt naturligtvis ett omfattande nätverk runt om i regionen. I såväl stora som små uppdrag är engagemang och noggrannhet vår ledstjärna. Mer info: www.mansson-hansson.se
Övrig information:
Urvalet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du kommer in med din ansökan snarast möjligt.
Du gör din ansökan via Kornbodens hemsida: www.kornboden.se
Rekryteringsprocessens huvuddrag:

Ansökningsperiod med möjlighet till frågor och svar
Första urval
Intervju 1
Slutligt urval
Intervjuer med Månsson & Hansson AB
Personlighetstest
Slutintervju
Referenstagning
Återkoppling och avslut

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden är en del av OnePartnerGroup.
Sökord: arkitekt, CAD, Revit, visualisering,

Laddar...