Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

JN Solar söker elektriker

JN Solar söker elektriker

Sedan 2010 har JN Solar tillhandahållit solcellsanläggningar till alla typer av fastigheter, privatpersoner, lantbruk och företag. Våra medarbetare har mycket höga tekniska kompetenser och varje projekt vi arbetar med är specialanpassat för högsta möjliga kundnöjdhet.

Som elektriker hos JN Solar får du jobba i ett spännande företag med erfarna och kunniga kollegor, hos oss får du garanterat en kul och varierande vardag. Våra erfarna elektriker finns tillgängliga för handledning från dag ett. Vi har en bred kundbas vilket innebär stor variation av arbetsplatser, allt från lantbruk till sjukhus.  Du kommer i första hand arbeta i Västernorrlands län.
Du kommer att ha en viktig roll och stödja våra montörer med bland annat olika typer av installationer i solcellsanläggningar med tillhörande inkoppling i fastigheters el-centraler. Utöver solcellsanläggningar installerar du även ladd-utrustning för elfordon, batterilager samt styr- och övervakningssystem.

Vi söker dig som har relevant utbildning och fullgjord lärlingstid. Som person har du förmåga att ta egna initiativ, du är prestigelös och lösningsorienterad. I arbetet förekommer mycket kundkontakt vilket gör att vi lägger särskilt stor viktig vid dina personliga egenskaper. B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav. All kunskap och erfarenhet från el- och installationsarbeten är meriterande. Erfarenhet av nätverk och wifi är meriterande

Vi erbjuder marknadsmässig lön och villkor enligt Installationsavtalet. Du får arbeta med kunniga och trevliga medarbetare. Du har stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter och växa inom företaget.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via vår hemsida www.onepartnergroup.se , dock senast 2021-07-31.Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson. 060–7890501

Anställningsomfattning
Tillsvidareanställning
Anställningsform
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid, lön enligt överenskommelse
Övrigt
 
Du arbetar i första hand inom dagpendlingsavstånd från kontoret i Timrå men övernattningar på annan ort kan förekomma.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?