Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Jämtland AB

Iron Mountain söker drivna Dokumenthanterare till produktionen

Nu söker vår kund Iron Mountain Östersund förstärkning av fler strukturerade, flexibla och noggranna dokumenthanterare till produktionen som är hungriga på att utvecklas!

Som dokumenthanterare arbetar du administrativt med att överföra olika dokument från pappersform till digital form. Det innebär att du handlägger, skannar samt verifierar blanketter/fakturor.

Vi söker dig som trivs med att arbeta administrativt i en produktion. Det är fördel om du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete, men inte ett krav. Som person är du strukturerad, effektiv, flexibel och noggrann. Du är samarbetsvillig och gillar att jobba i team. Vissa delar av arbetet utförs vid dator så kvicka fingrar är ett plus!

Arbetsplats:
Arbetsplatsen är belägen på Iron Mountain i Odenskog i Östersund.

Omfattning:
Visstidsanställning på 80-100% med goda chanser till förlängning. Du kommer vara anställd av OnePartnerGroup Jämtland och arbeta som konsult hos Iron Mountain.

Arbetstider:
Vardagar mellan 8.00 – 16.30.
Arbetstiderna kan komma att ändras om produktionen kräver det. Vi ser därför att du har ett flexibelt synsätt på arbetstider och har möjlighet att även arbeta kvällstid samt helg vid behov.  

Ansökan:
Urval görs löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringsprocessen

  • Telefonavstämning
  • Personlig intervju, digitalt eller fysisk
  • Verifieringstest – kort test vid datorn för att mäta snabbhet vid tangentbordet och noggrannhet
  • Referenstagning

OBS: Säkerhetsklassning behövs i form av utdrag ur belastningsregistret

Om OnePartnerGroup 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Iron Mountain är ett globalt företag med fokus på förvaring, skydd och hantering av information och tillgångar. Företaget har ca 24 000 anställda utspridda över 50 länder i 5 kontinenter. Iron Mountain säljer och utför tjänster till såväl nationella som internationella kunder världen över. De tjänster och lösningar man erbjuder sina kunder innefattar förvaring, skydd och hantering av information och tillgångar samt fysiska och digitala dokumenthanteringslösningar. Anläggningen i Östersund har till uppgift att stödja den digitala utvecklingen för koncernens verksamheter i västra Europa. Här arbetar idag ett 60-tal personer och verksamheten omfattar samtliga delar av kedjan från utveckling, till projektledning och produktion.

På Iron Mountain finns det en företagskultur som präglas av samarbete, mod och kundengagemang som alla medarbetare på Iron Mountain arbetar efter. Tillsammans arbetar de för att skapa en arbetsplats där medarbetarnas riktiga jag lyfts fram, välkomnas och accepteras. Tack vare de innovationer som uppkommer från olika idéer, bakgrunder och perspektiv kan Iron Mountain skapa en trivsam arbetsplats för deras anställda, fördelaktiga tjänster för kunder och en lyckad framtid för verksamheten.

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

VD-assistent till Hummeltorp

VD-assistent till Hummeltorp

Hummeltorp Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Orderadministratör till Advania

Orderadministratör till Advania

Advania Sverige AB (Stockholm) | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Butikssäljare till Joutun

Butikssäljare till Joutun

Jotun Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Produkt- och leveransadministratör till Advania

Produkt- och leveransadministratör till Advania

Advania Sverige AB (Stockholm) | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR