Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Internetmedia Kommunikationsbyrå Sverige AB

Internetmedia söker en Byråchef

Internetmedia kommunikationsbyrå i Östersund är redo att ta nästa kliv, är du?

Nu utökar vi vår personalstyrka och rekryterar en Byråchef

Sedan tjugo år tillbaka har Internetmedia kommunikationsbyrå framgångsrikt levererat sina tjänster inom digital marknadsföring till sina samarbetspartners. Internetmedias tjänster innefattar webblösningar, intern- och extern webb. Kommunikation inom e-handel/betallösningar. Systemutveckling av digitala produkter/tjänster och extern digital kommunikation via Google Ads. Byrån består av sju medarbetare med bred kompetens inom sina respektive områden. Internetmedia jobbar med kunder på både lokal, regional och nationell nivå. Vi söker dig som vill vara med och utveckla byrån till nästa nivå och arbeta för att utöka verksamheten på den nationella marknaden.

Arbetsuppgifter:
I rollen som Byråchef planerar och leder du det dagliga operativa arbetet på kontoret och är direkt underställd VD. Du har ett helhetsansvar över verksamheten vilket innefattar personal, kundkontakter, försäljning, upphandlingar och budget.  Du ansvarar över projekten och arbetsleder dessa fram till leverans. Du är ansiktet utåt och månar om Internetmedias framgångsrika varumärke. Det finns stora utvecklingsmöjligheter i tjänsten och vi söker dig som vill vara med på resan och utveckla Internetmedia till nästa nivå.

Vem är du:
Du har god kunskap och förståelse inom kommunikationsbranschen och våra digitala produkter. Du har erfarenhet av ett framgångsrikt ledarskap. Som ledare inspirerar du och skapar förutsättningar för att medarbetarna ska känna delaktighet, engagemang och trygghet i sitt arbete. Du har förmågan att snabbt kunna kan läsa av en uppkommen situation och hantera och leda arbetet i rätt riktning. Som person har du sinne för struktur, ordning och reda samtidigt som du är proaktiv och säljande. Meriterande om du tidigare har erfarenhet av eget företagande och försäljning. Vi värdesätter att du har ett stort nätverk inom näringslivet, lokalt och regionalt.

Lön:
Månadslön
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetstider:
Vardagar 08:00-17:00
Arbetsplats:
Storgatan 39, Östersund

Övrig information
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Du gör din ansökan genom vår hemsida www.onepartnergroup.se.
Sista dag för ansökan är 2022-05-31. Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
 

Med över 20 år som digitalbyrå har Internetmedia den erfarenhet och kompetens som krävs för att erbjuda kundanpassade helhetslösningar i digitala medier. Genom att sträva efter långsiktiga och utvecklande relationer med våra kunder vill vi tillsammans med dig leverera snabbt och med hög kvalitet.