Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för statlig myndighet

Vi söker serviceinriktade handläggare med 1 års erfarenhet för start 17 augusti – 31 december med möjlighet till förlängning.  

Arbetsbeskrivning
Som serviceinriktad handläggare hanterar du inkommande samtal där du vägleder och är behjälplig med information till de som kontaktar myndigheten. Du är kundens första kontakt där du arbetar problemlösande, pedagogisk och framförallt kundorienterad. Genom e-tjänster erbjuder du privatpersoner service främst via telefon men även via chatt, e-post, videosamtal och sociala media. Du hanterar utlämnande av uppgifter, registerutdrag, sjukfrånvaro, anmälan av VAB, meddelar vid återbud och dylikt. Gedigen introduktion sker på arbetsplatsen i direkt anslutning till uppdragsstart. 

OnePartnerGroup Jämtland AB har trygga relationer med flertalet kunder i Östersund och lång erfarenhet av dessa tjänster. Du som konsult kommer vara bemannad via oss med en närmsta Konsultchef placerad i Östersund. Myndigheten du utför arbetet på är centralt beläget och är en attraktiv arbetsgivare i Östersund.

Du som söker
Du som söker denna tjänst trivs med kundkontakt och att lösa problem. Du är genuint intresserad av att hjälpa andra människor där du har god inlyssningsförmåga och förståelse för andra människors situation. Du är strukturerad i ditt arbete och tar de initiativ som behövs för att uppgiften ska bli väl utförd. Du trivs med att arbeta vid dator och telefon där du har förmågan av att vara pedagogisk och kommunikativ. Du kan hantera och arbeta vid perioder med högre arbetsbelastning och att hantera flera uppgifter samtidigt.

Vi söker dig som har:

  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
  • Har sammanlagt minst 1 års högskoleutbildning eller likvärdig utbildning
  • Kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Omfattning och tillträde
Heltid
Tillträde 2020-08-17 till 2020-12-31 med goda möjligheter att uppdraget förlängs.

Övrig information
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev till: www.onepartnergroup.se 
Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

#Jobbjustnu #jobbjustnu 

 
 

Fler jobb inom Offentlig förvaltning

Projektledare dammvallar

Projektledare dammvallar

Skåne län, Kristianstad | Offentlig förvaltning