Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

För kunds räkning söker vi en Underhållstekniker av CNC styrda maskiner

Är du en person som alltid fokuserar på lösningen istället för problemet och inspirerar och motiverar din omgivning? Har du dessutom en gedigen erfarenhet av arbete med CNC så kan du vara den vi söker!    

För kunds räkning söker vi en Service- Underhållstekniker av CNC styrda maskiner.

Om tjänsten:
Arbetsuppgifterna är i huvudsak att sköta daglig service och underhåll av befintlig maskinpark. Med förebyggande underhåll och reparationer säkerhetsställa driften och minimera störningar i produktionen. 

Personliga  egenskaper:
Du brinner för teknik och utveckling. Din profil är öppen och ansvarstagande med förmåga att ta initiativ och fatta beslut. Du har en positiv inställning, trivs med att samarbeta med andra och är villig att göra det där lilla extra, när det krävs. Tjänsten kräver en initiativtagande person som trivs i en roll med eget ansvar och bred variation i arbetet. 

Krav:

  • Du har en teknisk utbildning med lägst gymnasiekompetens eller motsvarande.
  • Du har god erfarenhet av service och underhåll av CNC maskiner eller som CNC operatör/programmerare i tillverkande industri. 
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Rekryteringsprocessen 
Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringsprocessen för de kandidater vi väljer att gå vidare med ser ut så här:

  • Telefonavstämning  
  • Personlig intervju hos OnePartnerGroup Jämtland
  • Slutintervju hos kund

  • Referenstagning

Du ansöker via OnePartnerGroups hemsida: www.onepartnergroup.se

Utifrån en stark förkärlek för entreprenörskap, människor och samhällsförbättring arbetar OnePartnerGroup med rekrytering, bemanning och utbildning. Vi hjälper företag att växa och ger människor arbete och möjligheter att utvecklas.