Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Fastighetsskötare till Krokoms Bostäder

Vi på OnePartnerGroup söker nu en Fastighetsskötare för uppdrag hos Krokoms Bostäder. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå under hösten och in på nästa år. Uppdraget kan komma att förlängas. 

Beskrivning:
Arbetet innebär att du utför drift och skötsel både inomhus och utomhus. Du ska ha kunskap för att självständigt kunna utföra felsökning och reparationer på fastigheternas tekniska system och utrustning. Du ser till att värme, ventilation och andra tekniska system fungerar och att hyresgästerna får så bra service som möjligt.

Arbetsuppgifterna utförs på ett fastighetsbestånd bestående av lägenheter och lokaler varför det även ingår kontakt med lokalernas verksamheter och att stödja deras arbete ur ett skötselperspektiv. Exempel på arbetsuppgifter kan vara felsökning av el och värmesystem, byte av ljuskällor, se till att fläktar fungerar, skotta snö(det mesta ligger på entreprenad) fixa stopp i avlopp samt byte av trasiga komponenter. Främst handlar det om att drift och skötsel och åtgärda fel och brister.

Du kommer att arbeta i ett team där Husvärden/Bovärden är din närmaste kontaktperson som även ansvarar för det dagliga arbetet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har:

  • Relevant utbildning inom exempelvis fastighet, el eller VVS alternativt dokumenterad
  • Erfarenhet av fastighetsskötsel
  • Körkort klass B
  • Behärska och ha god förståelse för svenska språket i tal och skrift
  • Datavana då arbetsorderhantering sker i digitala system

Vi tror att du som söker är en person som har lätt att bemöta människor, är noggrann och strukturerad. Men framförallt ser vi att du tar egna initiativ och är självgående med stor handlingskraft i ditt yrkesutövande. Då en del reparationer av maskiner och fordon kan förekomma är det meriterande om du har mekaniska kunskaper.

Anställningsform:
Visstidsanställning med möjlighet till förlängning

Sysselsättningsgrad:
Heltid 

Arbetstid och lön:
Dagtid/Lön enligt avtal 

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag.

Utifrån en stark förkärlek för entreprenörskap, människor och samhällsförbättring arbetar OnePartnerGroup med rekrytering, bemanning och utbildning. Vi hjälper företag att växa och ger människor arbete och möjligheter att utvecklas.