Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Jämtland

Erfarna svetsare och verkstadsarbetare för kunds räkning

Nu söker vi erfarna Svetsare och Verkstadsarbetare för kunds räkning

Beskrivning:
Vanligt förekommande arbeten är klippning, bockning och valsning av plåt. Alla typ av svetsarbeten, svarvning och fräsning. Montagearbeten i fält men även service-, reparation- och underhållsarbeten. Resor i tjänsten förekommer.

Kvalifikationer:
Vi tror att du som söker har en utbildning inom verkstadsteknik alternativt förvärvat din kunskap genom erfarenhet från verkstadsindustrin.
Du är självgående och har ett stort teknikintresse. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och har sinne för ordning och reda. Du ska inneha kunskap inom ritningsläsning, skärteknik, mätteknik och materialkännedom. Du är prestigelös och inte främmande för att hoppa in och arbeta där det behövs. Du är pålitlig och har en ambition och vilja att göra ett bra resultat. Du har goda språkliga kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Anställningsform:
Inledningsvis en visstidsanställning hos OnePartnerGroup därefter möjligt övertag av kund.

Sysselsättningsgrad: 
Heltid

Arbetstid och lön: 
Dagtid/Lön enligt avtal

Övrigt:
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se
Välkommen med din ansökan

Utifrån en stark förkärlek för entreprenörskap, människor och samhällsförbättring arbetar OnePartnerGroup med rekrytering, bemanning och utbildning. Vi hjälper företag att växa och ger människor arbete och möjligheter att utvecklas.