Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

engcon söker Utvecklare

Utvecklare till engcon

Är du på jakt efter nästa utmaning i karriären? Vill du jobba i ett spännande internationellt företag som är världsledande inom sin bransch? Vill du tillsammans med oss förändra den grävande världen?

Om tjänsten
Som utvecklare hos engcon kommer du att arbeta med utveckling av mjukvara till styrsystem för mobila maskiner. Vi strävar efter att alltid ligga i teknisk framkant inom vår bransch. Hos oss får du jobba med innovativa lösningar och den senaste tekniken i ett spännande tillväxtföretag med riktigt bra kollegor. Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss!
Du kommer att jobba med utvecklingsfrågor och utvecklingsprojekt i ett nära samarbete med vår Produktägare av styrsystem, som du också rapporterar till, samt med det team av konsulter som är en del av vårt utvecklingsteam. Du får både arbeta med utveckling och underhåll av våra befintliga styrsystem, men också delta i hela kedjan av produktutveckling från idé till färdig produkt. Då vi arbetar med avancerade styrningar till olika typer av maskiner kommer du att få bekanta dig med såväl elektriska som hydrauliska system.

Vi söker dig som:
förmodligen är elektroingenjör med erfarenhet av programmering, men du kan också ha annan utbildning och erfarenhet som är relevant för tjänsten. Du har ett stort intresse för mjukvaruutveckling och har arbetat med inbyggda system. Du har goda kunskaper och erfarenhet av programmering i C. Vi jobbar med testdriven utveckling i alla våra projekt och ser gärna att du har erfarenhet av modultestning och testautomatisering.
Vi tror att du är en kreativ person som gillar utveckling och som är grym på att lösa problem. Du är noggrann och strukturerad, tar egna initiativ, är resultatfokuserad och du trivs med att arbeta tillsammans med andra. Eftersom vi är ett internationellt företag krävs det att du kan kommunicera flytande på engelska i både tal och skrift. Då vi samarbetar med maskintillverkare över hela världen kommer en del resor också att ingå i tjänsten.

Våra gemensamma värdeord är professionalitet, initiativ, kommunikation, tydlighet och flexibilitet. Självklart ställer du upp på och vill vara en del av en kultur som genomsyras av detta.

Welcome to the engcon family – We Change the World of Digging!

engcon är ett globalt tillväxtföretag som är marknadsledande inom utveckling, produktion och försäljning av grävmaskinstillbehör. 2019 omsatte vi 1,3 miljarder, och vi fortsätter att växa. Idag är vi cirka 260 medarbetare i 16 olika bolag. Vi har hjärtat i Jämtland och Strömsund men vi finns i 12 olika länder.

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Beredningstekniker

Beredningstekniker

Kalmar län, Kalmar | Ingenjörsyrken

Applikationsingenjör till Dasa Control Systems

Applikationsingenjör till Dasa Control Systems

Kronobergs län, Växjö | Ingenjörsyrken

Drift och Underhållstekniker till Statkraft i Laholm

Drift och Underhållstekniker till Statkraft i Laholm

Hallands län, Laholm | Ingenjörsyrken

Drift och Underhållstekniker till Statkraft i Ljungby

Drift och Underhållstekniker till Statkraft i Ljungby

Kronobergs län, Ljungby | Ingenjörsyrken