Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Swedavia AB

Elektriker sökes till Åre Östersund Airport

Vi söker nu en Elektriker till en spännande och omväxlande arbetsplats!

I rollen som elektriker på Åre Östersund Airport kommer du att jobba med varierande arbetsuppgifter. Huvudsakligen fastighetsel men även banljussystem och reservkraft.
Vi är idag fem som jobbar inom Drift och Underhåll, varav två är Elektriker. Vi jobbar ständigt för att energibespara och förnya vår anläggning och ska nu utöka vårt team med en elektriker.

Dina arbetsuppgifter:

 • Planera, leda och genomföra kontroll– och underhållsarbeten på flygplatsens elanläggning
 • Kontrollera status på reservkraft samt leda och utföra driftsprov
 • Felavhjälpning, drift och underhåll av banljusanläggningar
 • Utveckla underhållet av el- och belysningsanläggningar
 • Medverka i projekt som sakkunnig tekniker
 • Driftoptimering av tekniska system utifrån befintliga behov
 • Upprätta, bereda och avrapportera ronder och arbetsordrar i underhållsystemet IFS

Din profil:
Denna roll kräver en självgående person som klarar av att ansvara för sin arbetsdag. Du måste ha förmågan att se vad som kan göras och kunna prioritera dina arbetsuppgifter. Du behöver ta eget initiativ till aktiviteter för att förbättra samt effektivisera arbetsmetoder. 

Krav på erfarenhet och kompetens:

 • Begränsad behörighet, eller Yrkescertifikat som elektriker med bred erfarenhet från självständigt arbete på kraft, belysnings och svagströmsanläggningar.
 • Behörighet A- AL är önskvärd och meriterande.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
 • B-körkort krävs för tjänsten

Att arbeta inom Swedavia:
Hos oss kommer du få möjlighet att bidra till och utveckla Swedavias Regionala flygplatsers tillgångsförvaltning och omställning till ökad elektrifiering. Du kommer att ha en spännande roll som är av största vikt för flygplatsen. På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag.
På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.
För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder Swedavia sig av arbetspsykologiska tester i rekryteringar. Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html.

Anställning:
Tillsvidareanställning / Heltid.

Arbetstid och lön:
Dagtid/ Fast lön

Övrig information:
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Jämtland.
Du ansöker via OnePartnerGroups hemsida: www.onepartnergroup.se
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag varför du är VÄLKOMMEN med din ansökan snarast möjligt.
Sista dag för ansökan: 29 maj.

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag.
Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.