Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

E-handelsansvarig

E-handel, försäljning och ett kommersiellt intresse, känner du igen dig? Då får du inte missa chansen att söka tjänsten som E-handelsansvarig på ett etablerat företag som fortsätter sin tillväxtresa!

Nu söker vi för kundsräkning en erfaren E-handelsansvarig som tar egna initiativ och vill öka den digitala försäljningen inom företaget. I rollen som E-handelsansvarig kommer det ingå personalansvar, arbeta i projekt för att bygga upp företagets webbshop och arbeta med företagets marknadsföring genom SEM "Search Engine Marketing"  och Google Analytics. Nu söker man en kvalificerad medarbetare som blir en del av ett företag som värdesätter hängivna medarbetare, utveckling och modernisering.

Vem du är:
Vi söker dig som har en universitetsutbildning eller annan relevant utbildning med ett stort intresse för digitalisering och e-handel. Du har minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom e-handel. Vi tror att du har en bakgrund som E-Commerce Manager, Digital Marketing Manager eller annan relevant tjänst där du har fått förståelse för de utmaningar som kommer med ett tillväxtföretag vars digitala e-handel expanderar. Du är kommersiellt driven och har en bredd i din digitala kompetens.
Rapportering sker direkt till VD och du kommer ingå i ledningsgruppen. Det är meriterande om du gjort en liknande resa tidigare.

Det här är något för dig om du:
– Vill öka den digital försäljning inom B2C och B2B
– Vill styra ditt eget arbete och sätta upp egna ambitiösa mål 
– Är ansvarstagande och följer den plan du själv sätter upp
– Har goda kunskaper i Google Analytics 

Placeringsort
Östersund, Åre eller Stockholm

Om tjänsten 
Heltid, lön enligt överenskommelse. 

Ansökan 
Du gör din ansökan via www.onepartnergroup.se 
Urvalsarbetet kommer att ske löpande, vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.