Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lindevalls Industri AB

Driven Industriarbetare till Lindevalls

Vi söker nu en industriarbetare som vill utvecklas med oss och våra kunder.
Du kommer erbjudas varierande arbetsuppgifter inom HF-svetsning, tillskärning, stansning, automatsömnad och montering. Våra metoder och maskiner får du lära dig av oss på plats. För dig som har truckkort finns även möjlighet till visst lagerarbete. Har du erfarenhet av tapetsering finns även sådana arbetsuppgifter.

Du är händig, har en industriell utbildning eller erfarenhet av industriarbete samt är intresserad av att lära dig nya arbetsuppgifter. Det är viktigt att du förstår vikten av ordning och reda och att du är beredd att leva upp till våra kunders högt ställda kvalitetskrav. Du kan läsa och förstå industriella tekniska ritningar och arbetsbeskrivningar. Du är flexibel och gillar att arbeta i grupp.

På Lindevalls arbetar vi dagtid och inga helger. Vi erbjuder en fast heltidsanställning, fina arbetslokaler, en arbetsmiljö med familjekänsla och mycket varierande arbetsuppgifter där du får jobba med många olika kunder och i många olika material.  Vi har kollektivavtal och förutom avtalsenlig lön erbjuder vi en generös friskvårdspeng då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Läs mer om oss på Lindevalls.se

Placeringsort: Lindevalls fabrikVoltvägen 32B, Östersund
Tjänstens omfattning: Heltid och tillsvidareanställning med tillämpning av sex månaders provanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Vardagar och dagtid med generösa flexfönster

Rekryteringsprocessen:  
Den här rekryteringen sker i samarbete med OnePartnerGroup. Du genomför din ansökan genom hemsidan www.onepartnergroup.se. Sista dag för ansökan är 2022-07-17. Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

Vid frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen kontakta: Elias Duvdal, [email protected], 073-061 34 29

Lindevalls Industri AB förser olika svenska och europeiska industriföretag med ett varierat utbud av produkter som tillverkas i vår fabrik i Odenskog i Östersund. Lindevalls fokuserar på att hjälpa industriföretag säkra en mer hållbar tillverkning i Sverige med främst Europeiska material. Våra kunder finns i verkstads-, och försvarsindustrin samt inom hälso- och sjukvård. Vi hjälper även entreprenörer att förverkliga sina drömmar genom att hjälpa dem utveckla sina produkter från idé till serieproduktion. Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi behöver bli fler.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Värmlands län, Karlstad | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Stockholms län, Södertälje | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Västmanlands län, Västerås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Industripersonal i Vara sökes!

Industripersonal i Vara sökes!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Vara | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.