Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Dokumenthanterare för kommande behov!

OnePartnerGroup söker nu flera dokumenthanterare till vår kund Iron Mountain. Du arbetar administrativt med att se till att olika typer av dokument överförs från pappersform till digital form. Det innebär att du handlägger, skannar samt verifierar blanketter/fakturor.

Vi söker dig som:

  • Trivs med att arbeta administrativt 
  • Det är fördel om du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete, men inte ett krav

Som person är du strukturerad, effektiv, flexibel och noggrann. Du är samarbetsvillig och gillar att jobba i team. Vissa delar av arbetet utförs vid dator så kvicka fingrar är ett plus!

Arbetsplats:
Arbetsplatsen är belägen på Iron Mountain i Odenskog i Östersund och du kommer jobba i team.

Anställningsform:
Visstidsanställning med goda chanser till förlängning. Du kommer vara anställd av OnePartnerGroup och arbeta som konsult på Iron Mountain.

Arbetstider:
Arbetstiden är förlagd under dagtid, 80% anställningsgrad men med möjlighet till arbete upp till 100%

Ansökan:
Urval görs löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringsprocessen: Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, den innehåller de här stegen:

  • Telefonintervju
  • Personlig intervju, på plats eller digitalt beroende på Coronaläget
  • Verifieringstest – kort test vid datorn för att mäta snabbhet vid tangentbordet och noggrannhet
  • Referenstagning
  • Utdrag ur belastningsregistret

Om Iron Mountain
Iron Mountain är ett globalt företag med fokus på förvaring, skydd och hantering av information och tillgångar. Företaget har ca 24 000 anställda utspridda över 50 länder i 5 kontinenter. Iron Mountain säljer och utför tjänster till såväl nationella som internationella kunder världen över. De tjänster och lösningar man erbjuder sina kunder innefattar förvaring, skydd och hantering av information och tillgångar samt fysiska och digitala dokumenthanteringslösningar. Anläggningen i Östersund har till uppgift att stödja den digitala utvecklingen för koncernens verksamheter i västra Europa. Här arbetar idag ett 60-tal personer och verksamheten omfattar samtliga delar av kedjan från utveckling, till projektledning och produktion.

Om OnePartnerGroup 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta
produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett
kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.