Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Carlhag AB

Carlhag AB söker en resemontör/servicetekniker till Östersund

Är du teknikintresserad, en problemlösare och trivs med sociala kontakter så tror vi att det här är en tjänst för dig. Carlhag är ett stort men familjärt företag och vårt erbjudande till dig är trygghet, engagemang och stabilitet. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför hoppas vi att du söker dig till oss.

Carlhag fortsätter att växa och nu utökar vi teamet i Norrland med en resemontör/servicetekniker till Östersund! 

Beskrivning:
Din uppgift är att på plats hos våra kunder, arbeta med service, montage och reparation av lyftutrustning, Vilket innebär allt ifrån telfrar till kompletta traversanläggningar. Ingen dag är den andra lik och i denna roll så erbjuder vi ett omväxlande och självständigt arbete i en spännande bransch.
Du är vår stjärna på plats och arbetar varje dag för att våra kunder ska lyckas genom oss.

Vem är du:
Vi söker dig som har god förståelse för vad som krävs för att utföra snabb och bra service av högsta kvalité. Stor vikt kommer att läggas på din personlighet och för att lyckas i rollen tror vi att du har:

• Erfarenhet av service, felsökning och reparation av teknisk utrustning
• Förmågan att jobba självständigt och bibehålla högt servicefokus i alla lägen

Du är en god kommunikatör och hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Du har grundläggande datavana. B- körkort är ett krav.

Meriterande för tjänsten är om du har el-kompetens. Du får inte vara är höjdrädd då en stor del av jobben sker på 3 meters höjd eller mer. Resor och övernattning på annan ort förekommer frekvent i tjänsten, ca 40-80 nätter per år. Tjänsten utgår från hemmet.

Omfattning:
Heltid

Lön/Tillträde:
Efter överenskommelse

Övrig information
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Gör din ansökan genom vår hemsida www.onepartnergroup.se. Sista dag för ansökan är 2022-08-31. Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Carlhag har sedan starten 1995 etablerat sig som en stabil och trygg leverantör av lyftutrustningar. Vi är en auktoriserad återförsäljare åt ABUS Kransystem AB i Sverige sedan många år. Vår affärsidé är att tillhandahålla produkter och tjänster med inriktning på materialhantering. Genom vårt breda och omfattande produktprogram kan vi erbjuda lösningar till de allra flesta kunder och branscher. Drivkraften är självklar för Carlhag – maximal kundnöjdhet. Kvalitet, säkerhet, kunskap och kundnöjdhet är exempel på värderingar som utvecklat företaget till vad det är idag.

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Engagerad elektriker sökes till vår kund Granitor

Engagerad elektriker sökes till vår kund Granitor

Granitor Systems AB | Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Är du tekniskt intresserad, gillar att skruva och tycker om kaffe?

Är du tekniskt intresserad, gillar att skruva och tycker om kaffe?

Kaffekompaniet Din Pauspartner AB | Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Fastighetstekniker sökes till SBB i Uddevalla

Fastighetstekniker sökes till SBB i Uddevalla

Samhällsbyggnadsbolaget Förvaltning Sverige AB | Västra Götalands län, Uddevalla | Bygg/anläggning/hantverk

Industrielektriker Byggelit

Industrielektriker Byggelit

Byggelit Sverige AB (Jämtland) | Jämtlands län, Östersund | Bygg/anläggning/hantverk