Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Attacus Stomsystem AB

Attacus Stomsystem söker Konstruktör med inriktning trä

Attacus Stomsystem söker Konstruktörer med inriktning träkonstruktion

Att jobba hos oss:
Vi erbjuder dig goda karriärmöjligheter och en chans till yrkesmässig utveckling inom modernt bostadsbyggande. Att arbeta hos oss med konstruktion är både stimulerande och omväxlande, varje objekt är unikt och gör att man aldrig blir fullärd. Du erbjuds möjlighet till stort eget ansvar, korta beslutsvägar, möjlighet att påverka och utveckla våra arbetssätt och metoder. För att vi ska lyckas är vi övertygade om att den viktigaste framgångsfaktorn är kompetenta och delaktiga medarbetare. Vi vill att varje medarbetare ska trivas, må bra och vill stanna länge hos oss. Vi kan erbjuda arbetsplats på alla våra produktionsanläggningar och på vårt kontor i centrala Östersund.

Arbetsuppgifter:
Som träkonstruktör hos oss på Attacus Stomsystem kommer du arbeta med fokus på våra träkonstruktioner, bjälklag, balkar, pelare och väggar. Du kommer att ta fram konstruktionsunderlag, konstruktionsritningar och produktionsritningar samt göra konstruktionsberäkningar. Du kommer arbeta i ett nära samarbete med andra funktioner inom företaget som kalkylatorer, projektledare och produktion. 

En röst från en av våra  medarbetare på Attacus Stomsystem:

Jennifer Nordlöf, Konstruktör :
”Jag har jobbat som konstruktör i ca 1,5 år inom företaget då jag flyttade hem från Stockholm. I huvudsak jobbar jag som statiker med hållfasthetsberäkningar, något som jag själv kunde välja att inrikta mig mot. När jag anställdes så var vi flera som kom nya till företaget vilket kändes kul och vi fick under introduktionen pröva på att jobba i produktionen. Det upplevde jag som väldigt positivt och som något som gjorde att man fick en bra känsla för vårt produktområde. Det har hänt mycket sedan jag började och jag lär mig hela tiden nya saker. Jag har jättebra kollegor och jag känner att företaget månar om sina anställda. Attacus Stomsystem är ett företag som har en framåtanda och ett starkt driv för att utvecklas vilket jag uppskattar.
Jag har absolut ingen längtan att flytta tillbaka till Stockholm!”

Din profil:
För att lyckas i rollen bör du ha civilingenjörs- eller högskoleutbildning med relevant inriktning (bygg, väg, vatten eller liknande). Du ska ha tidigare erfarenhet som byggnadsingenjör eller byggnadstekniker med goda kunskaper inom träkonstruktion och konstruktionsberäkningar. Erfarenhet från industriellproduktion och kunskaper om prefab är mycket meriterande men inget krav. 

Du är en samarbetsperson, som stimuleras av att arbeta både självständigt och i team. Vi tror att du kan fatta egna beslut och ta egna initiativ. Du är driven, kreativ och nyfiken med en stark vilja att lära dig mer men även att dela med dig av din kunskap till andra. Du har ett genuint teknikintresse och stimuleras av att lösa problem

Rekryteringsprocessen 
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. 
Du gör din ansökan genom vår hemsida www.onepartnergroup.se. Sista dag för ansökan är 2022-12-18, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande rekrytering. 

Omfattning/Arbetstider/Lön:
Heltid/Dagtid/Månadslön

Tillträde:
Efter överenskommelse

Övrig information:
Sista ansökningsdag 2022-12-18
Du ansöker via OnePartnerGroups hemsida: www.onepartnergroup.se

Attacus Stomsystem är ett av landets större prefab-företag och erbjuder helhetslösningar för modernt byggande i trä och betong. Vår vision är att bli fastighetsutvecklarnas bästa partner för leveranser av stommar till boende, vård, skola, omsorg, kontor, parkeringshus och industri. Vi är ett växande bolag med 300 medarbetare och nu söker vi nya medarbetare till vår konstruktionsavdelning. Är du konstruktör och vill bli en del av vårt team på Attacus Stomsystem passa då på att söka!

Fler jobb inom Industri/Produktion

Maskinoperatör

Maskinoperatör

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionsmedarbetare

Produktionsmedarbetare

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionsmedarbetare

Produktionsmedarbetare

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Vårgårda | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionsmedarbetare

Produktionsmedarbetare

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Herrljunga | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.