Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Swedavia Airports

Åre Östersund Airport söker en Verksamhetsutvecklare

Vi söker nu en Verksamhetsutvecklare till en spännande och omväxlande arbetsplats!

Beskrivning:
I rollen som Verksamhetsutvecklare kommer du att arbeta med processledning, processutveckling och verksamhetsutveckling. Du kommer att ha en viktig roll avseende nya arbetssätt och det fortsatta utvecklingsarbetet på flygplatsen. Tillsammans med den övriga organisationen  arbetar du för att systematiskt utveckla arbetssätt och metoder för att flygplatsen effektivt skall leverera värde till kunder och resenärer. Du lyfter problem och utmaningar i verksamheten och arbetar aktivt för att du och dina kollegor ska trivas och arbeta ännu bättre tillsammans.
Du rapporterar till Flygplatschef och ingår i flygplatsens ledningsgrupp

Din profil:
Självgående – Du är bekväm i att ta eget ansvar för dina uppgifter och ditt arbete. Du kan själv strukturera angreppssätt samt kan självmant driva processer vidare.
Helhetssyn – Du har förmågan att se till helheten och kan därmed ta hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll men agerar alltid i enlighet med vad som är bäst för hela verksamheten.
Samarbetsförmåga – Du arbetar bra med andra människor. Du besitter förmågan att lyssna och kommunicera samt löser eventuella konflikter på ett konstruktivt sätt.
Initiativtagande – Du är van och bekväm med att ta initiativ och att sätta igång aktiviteter, vilket leder till lyckade resultat.
Ledarskap –  Du har förmågan att leda, motivera och förse andra med de befogenheter som krävs för att på ett effektivt sätt nå gemensamma mål. Du kan samordna grupper och verka som en förebild och referenspunkt för andra. Du är duktig på att skapa engagemang och delaktighet hos andra.

Krav på kompetens:
Du har en bakgrund inom organisations-, process- och verksamhetsutveckling. Meriterande är om du arbetat med Lean Management eller har erfarenhet från processtransformation, strukturellt eller kulturellt. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är en förutsättning för arbetet.

Att arbeta inom Swedavia:
Du kommer att ha en spännande roll som är av största vikt för flygplatsen. På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder Swedavia sig av arbetspsykologiska tester i rekryteringar. Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning.
Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: www.sakerhetspolisen.se/verksamheten/sakerhetsskydd.html

Omfattning/Arbetstider/Arbetsplats:
Heltid/Dagtid/Frösön 

Lön/Tillträde:
Månadslön/Efter överenskommelse

Övrig information:
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Gör din ansökan genom vår hemsida www.onepartnergroup.se.
Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.
Sista dag för ansökan är 2023-04-10

Välkommen med din ansökan redan idag!

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag.
Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Lagermedarbetare till återvinningscentral!

Lagermedarbetare till återvinningscentral!

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Vi söker dig som vill jobba extra på paketterminal i Härryda!

Vi söker dig som vill jobba extra på paketterminal i Härryda!

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Vi söker Ambitiös lagermedarbetare som vill utvecklas!

Vi söker Ambitiös lagermedarbetare som vill utvecklas!

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Lagermedarbetare i Landvetter - dagtid söndag-torsdag!

Lagermedarbetare i Landvetter - dagtid söndag-torsdag!

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport