Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Jämtland AB

1st Line Supporttekniker sökes till Fujitsu Östersund

Nu söker Fujitsu fler 1st Line Supporttekniker till Östersund. Har du ett genuint intresse för IT och vill få en bra start på din IT-karriär? Har du erfarenhet eller utbildning inom IT, teknik eller support? Då söker vi dig!

Som supporttekniker är din främsta uppgift att stötta, guida och hjälpa användare med teknisk support över telefon, mejl och ärendehanteringssystem. Du kommer arbeta i en Windowsbaserad miljö med bland annat felsökning och hantering av konton samt behörigheter. Du kommer trivas i rollen om du är serviceinriktad, gillar att hjälpa andra med tekniska problem och drivs av att hitta lösningar! 

På Fujitsu blir du en viktig del av servicedesken i Östersund och kommer ingå i ett härligt team där ni tillsammans löser och hanterar inkommande ärenden från kunder. Ditt team samt dina ledare är ditt bollplank och ni strävar tillsammans efter att uppnå gemensamma mål. Fujitsu är en arbetsplats där din kunskap och kompetens tas väl om hand och visar du fram fötterna finns det på sikt goda möjlighet att utvecklas vidare inom organisationen. 

Vi söker dig som…

  • Är kommunikativ och pedagogisk i dialog med kollegor, kund och användare
  • Siktar mot en IT-karriär
  • Är engagerad, ansvarstagande och serviceinriktad
  • Har flytande språkkunskaper i svenska och engelska 
  • Har intresse, erfarenhet eller utbildning inom IT

Vi på OnePartnerGroup erbjuder friskvård, kontakt med företagshälsovård och lokal närvaro. Vi genomför kontinuerliga besök hos våra konsulter för att säkerställa tillgänglighet, god hälsa och bra arbetsmiljö!

Omfattning: Visstidsanställning via OnePartnerGroup Jämtland med goda möjligheter till förlängning eller erbjudande om anställning hos Fujitsu Östersund.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetet utförs på varierande arbetstider på heltid och du behöver vara öppen för att arbeta både dagtid och kväll. 

Eventuella resor kan även förekomma vid utbildningar.

Övrig information
Vi på OnePartnerGroup Jämtland AB har trygga relationer med flertalet kunder i Östersund och lång erfarenhet av dessa tjänster där du som konsult kommer vara bemannad via oss med en närmsta Konsultchef placerad i Östersund. Under rekryteringen genomför vi bakgrundskontroll av brottsregister och kreditupplysning.  

Urvalsarbetet kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag 2023-06-14!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Fler jobb inom IT/Teknik

Kundtjänstmedarbetare till Zalando

Kundtjänstmedarbetare till Zalando

OnePartnerGroup Örnsköldsvik | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | IT/Teknik

Systemutvecklare till Upkeeper i Umeå

Systemutvecklare till Upkeeper i Umeå

Upkeeper Solutions AB | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

Hydro66 söker Account Manager

Hydro66 söker Account Manager

Hydro66 Svenska AB | Norrbottens län, Boden | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 8 juni. Skynda dig att söka!
Iron Mountain söker Utvecklare

Iron Mountain söker Utvecklare

Iron Mountain Sweden AB | Jämtlands län, Östersund | IT/Teknik