Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Kalmar AB

Field Support

Ett av våra störta energibolag söker en Field support, är det dig vi söker?

Bolaget ska byta ut 1 miljon elmätare innan 2025 för att möta myndighetskrav och för att lyckas med det söker vi personer som kan hjälpa till att driva det här projektet. Rollen kommer att vara en nyckel till att arbeten på våra anläggningar genomförs på ett säkert sätt och att våra kunder får en positiv upplevelse av mätarbytet!

Arbetsuppgifter
I rollen som Field support stöttar du fälttjänstleverantörerna i frågor gällande föreskrifter för elinstallation och policys. Du kommer att representera energibolaget i möten med både kunder och leverantörer och aktivt agera för att säkerställa både ett säkert arbetssätt vid elinstallationsarbete samt ett gott kundbemötande. Mycket tid spenderas i möten med vår fälttjänstleverantörs personal och våra kunder. Vanligt förekommande uppgifter är att göra utredningar kring kraven på mätanläggningar och kommunikationsproblem, utvärdera rutiner och installationer samt rapportera avvikelser och föreslå förbättringar. Du rapporterar till projektledare och har ett nära samarbete med Back-office. 

Din profil
Vi önskar att du har minst 10 års erfarenhet av arbete med elinstallation inom lågspänningsnätet. Särskilt meriterande är erfarenhet av installation och felavhjälpning av mätsystem inom främst kategori 1 anläggningar samt kunskaper om mobilkommunikation, i synnerhet NB-IoT och LTE-M. Du både talar och skriver flytande på Svenska och Engelska. Du behöver ha B-körkort och tillgång till egen bil. Som person ser vi att du är påhittig och trivs med problemlösning.

Tjänstgöringsort: Utgår hemifrån och arbetar i sydöstra Sverige
Omfattning: Heltid med start enligt överenskommelse 
Arbetstid: Dagtid vardagar
Anställning: Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.

Sista ansökningsdag är den 26 juni 2022 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson på 0733-948473 eller [email protected] 

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Kundservicemedarbetare - sommarjobb

Kundservicemedarbetare - sommarjobb

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Tekniska Verken i Linköping AB(Publ) | Östergötlands län, Linköping | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Assistent/koordinator för kommande uppdrag

Assistent/koordinator för kommande uppdrag

OnePartnerGroup Stockholm AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Fortum Waste Solutions AB | Örebro län, Kumla | Administration/kundservice/HR