Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Osby Mekan AB

CNC operatörer till Osby Mekan AB

Vi söker CNC operatörer för uppdrag på Osby Mekan AB

Beskrivning:
Som CNC-operatör på Osby Mekan kommer du arbeta med tillverkning utav detaljer till flertalet olika kunder. Arbetet består huvudsakligen av tillverkning i CNC-styrda maskiner med mycket hög teknisk standard MAZAK maskiner. 
Som CNC-operatör kommer du programmera och övervaka maskiner och se till att komponenterna får rätt form och dimensioner. Du kommer ansvara för kvalité, ordning och reda samt förebyggande underhåll inom det egna arbetsområdet. Felsökning och problemlösning samt andra arbetsuppgifter kan förekomma. Du kommer att arbeta med ett väl utbyggt FMS system. 

Kompetens:
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom industriell tillverkning med inriktning mot CNC/skärande bearbetning alternativt eftergymnasial utbildning inom CNC-teknik eller har arbetat dig till erfarenheten att stå vid en CNC maskin. 
Vi ser att du är praktisk lagd med god teknisk förståelse. Du har goda kunskaper inom svarvning, fräsning och maskinprogrammering med förmåga att självständigt ställa dina jobb. Du har kunskap och erfarenhet inom mätteknik, ritningsläsning för kontroll av tillverkade detaljer. Det ska finnas tidigare erfarenhet som maskinoperatör, ett tekniskt intresse samt du ska gilla problemlösning. 
 
Personliga egenskaper:
Du vara pålitlig, plikttrogen, driven och arbetsvillig. Du är kvalitetsmedveten och tar ansvar för det du producerar. Du tycker att det är viktigt att det är ordning och reda i produktionen och har bra koll på säkerhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och viktigt för oss är att vi hittar dig som är rätt person för jobbet.

Du ska behärskar svenska i tal och skrift.
 

Placeringsort: Osby
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid.
Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning. 
Arbetstider: 2 skift med tillämpad flex arbetstid.

Anställningsform
Denna tjänst är en hyrrekrytering vilket innebär att du först kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup Ljungby och om allt går som planerat så kommer din anställning efter överenskommelse övergå till Osby Mekan AB. Som anställd hos oss kan du nyttja din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka! 
På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.